اثر نور و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی و تجمع آنتوسیانین در کالوسهای حاصل از جداکشتهای مختلف در رز گالیکا (.Rosa gallica L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نور و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی و تجمع آنتوسیانین در کالوسهای حاصل از جداکشتهای مختلف در رز گالیکا (.Rosa gallica L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نور و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی و تجمع آنتوسیانین در کالوسهای حاصل از جداکشتهای مختلف در رز گالیکا (.Rosa gallica L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نور و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی و تجمع آنتوسیانین در کالوسهای حاصل از جداکشتهای مختلف در رز گالیکا (.Rosa gallica L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نور و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوس زایی و تجمع آنتوسیانین در کالوسهای حاصل از جداکشتهای مختلف در رز گالیکا (.Rosa gallica L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

تولید کالوس و میزان آنتوسیانین در رز گالیکا (Rosa gallica L.) از جداکشتهای رویشی (دمبرگ، برگ و ساقه) و گلی شامل بساک، مادگی و گلبرگ تحت اثر عوامل فیزیکی (نور و تاریکی) و شیمیایی (تنظیم کننده های رشد شامل ۴-D،۲، BAP و GA3) در زمانهای مختلف بررسی شد. جداکشتها روی محیط کشت موراشیگ و اسکوگ (MS) تغییر یافته واجد ویتامینها و تنظیم کننده های رشد لازم کشت شدند و تحت تیمار تاریکی و نیز دوره نوری ۸.۱۶ ساعت با شدتهای نوری ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ لوکس قرار گرفتند. جداکشتها هر دو هفته یک بار روی محیط کشت تازه واکشت شدند. نتایج نشان داد که غلظت ۳-۲ میلی گرم در لیتر ۲, ۴-D و ۱ میلی گرم در لیتر BAP برای تحریک تولید کالوس در جداکشتهای مختلف بهینه بودند.GA3 سبب کاهش کالوس زایی شد. پس از ۴ روز تولید کالوس در جداکشت ساقه و پس از ۸ روز، القای کالوس در سایر جداکشتها شروع شد و در طی هفته های بعد کالوسها بسیار بزرگ و حجیم شدند. اثر تیمارهای نوری (۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ لوکس) و تاریکی، اثر معنی داری بر کالوس زایی نشان ندادند اما نور با شدت ۲۰۰۰ لوکس تا حدودی سبب بازدارندگی کالوس زایی در جداکشتهای رویشی و بساک شد. کالوسهای ایجاد شده در این گونه در نور، قرمز رنگ و محتوی آنتوسیانین بودند که بالاترین میزان در جداکشتهای برگی با شدت نوری ۲۰۰۰ لوکس مشاهده شد. کالوسهای رشد یافته در تاریکی سفید تا کرم رنگ، نرم و شکننده و محتوی میزان بسیار اندکی آنتوسیانین بودند.

کلید واژه: کالوس زایی، آنتوسیانین، تاریکی، نور، تنظیم کننده های رشد، .Rosa gallica L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.