بررسی یادگیری و حافظه شنوایی-کلامی در کودکان ۱۱-۹ ساله فارسی زبان و تعیین مقادیر هنجار در جمعیت مورد مطالعه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی یادگیری و حافظه شنوایی-کلامی در کودکان ۱۱-۹ ساله فارسی زبان و تعیین مقادیر هنجار در جمعیت مورد مطالعه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی یادگیری و حافظه شنوایی-کلامی در کودکان ۱۱-۹ ساله فارسی زبان و تعیین مقادیر هنجار در جمعیت مورد مطالعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی یادگیری و حافظه شنوایی-کلامی در کودکان ۱۱-۹ ساله فارسی زبان و تعیین مقادیر هنجار در جمعیت مورد مطالعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی یادگیری و حافظه شنوایی-کلامی در کودکان ۱۱-۹ ساله فارسی زبان و تعیین مقادیر هنجار در جمعیت مورد مطالعه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی نوین (journal of MODERN REHABILITATION)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: حافظه و یادگیری به ویژه یادگیری شنوایی – کلامی از جمله عوامل تاثیر گذار بر شکل گیری و رشد مهارت های شناختی در کودکان می باشد .ارزیابی این عامل تاثیر گذار به روش های مختلفی میسر است. آزمون ری یک ابزاربالینی با ارزش برای این منظور می باشد. نسخه فارسی آن در کودکان فارسی زبان تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته است. هدف از پژوهش حاضر بررسی روند یادگیری و حافظه شنوایی – کلامی در کودکان فارسی زبان با استفاده از نسخه فارسی آزمون یادگیری/حافظه شنوایی – کلامی ری و همچنین مقایسه نتایج بدست آمده با مطالعات سایر کشورها بر روی کودکان می باشد.روش بررسی: مطالعه مقطعی حاضر روی ۸۶ کودک هنجار در محدوده سنی ۱۱-۹ انجام شد و جنبه های مختلف حافظه از جمله یادآوری آنی، یادآوری تاخیری، توانایی بازشناسی، سرعت فراموشی، تاثیر تداخل و روند یادگیری با استفاده از نسخه فارسی آزمون شنوایی – کلامی ری بررسی گردید.یافته ها: بین امتیازات مراحل ۱ تا ۵ آزمون ری تفاوت معناداری مشاهده شد (P<0.05) میانگین امتیازات مراحل آزمون از ۷.۳۴ در مرحله اول به ۱۳.۹۳ در مرحله پنجم افزایش یافت. میزان پاسخ های صحیح در دخترها نسبت به پسرها بیشتر بود (P<0.05). بین یادآوری آنی و تاخیری تفاوت معناداری مشاهده نشد (P<0.05) بین یادآوری تاخیری با امتیاز بازشناسی تفاوت معنادار بود (P<0.05). میزان تداخل پیش گستر، تداخل پس گستر، سرعت فراموشی به ترتیب برابر ۰.۹۷، ۰.۸۷، ۰.۳۷ بدست آمد.نتیجه گیری: نسخه فارسی آزمون ری در شرایط بالینی عملکرد حافظه و یادگیری شنوایی کلامی را به خوبی مورد ارزیابی قرار می دهد. رشد پاسخ های صحیح از مرحله اول به مرحله پنجم در آزمون ری، اثر یادگیری در کودکان را نشان داد. بر اساس مجموع نتایج به دست آمده، عملکرد حافظه و یادگیری شنوایی کلامی در کودکان در نسخه فارسی این ازمون با جمعیت مشابه در سایر کشورها قابل مقایسه است.

کلید واژه: حافظه، کودک، یادگیری شنوایی کلامی، آزمون ری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.