تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: گوجه فرنگی، دیازینون، باقیمانده، فرآیند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.