بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اثر ضد باکتریایی، درمنه، زوفا، عصاره آبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.