بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: گلوتن، آرد گندم، عدد زلنی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.