مقاله سیستمهای خبره استقرایی و کاربرد آن در آمار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیستمهای خبره استقرایی و کاربرد آن در آمار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستمهای خبره استقرایی و کاربرد آن در آمار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستمهای خبره استقرایی و کاربرد آن در آمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستمهای خبره استقرایی و کاربرد آن در آمار :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

سیستم‌های خبره بر اساس هوش مصنوعی (AI) و با استفاده از زبان‌های LISP، PROLOG و یا زبان‌های برنامه‌سازی پیشرفته دیگر ساخته می‌شوند.
آمار و هوش مصنوعی بطور متقابل به توسعه یکدیگر کمک می‌کنند. از یک طرف روشهای آماری برای توصیف مفاهیم مبهم در سیستمهای خبره مورد استفاده قرار می‌گیرد. از طرف دیگر سیستم‌های خبره بعنوان ابزار فراگیری مفاهیم می‌توانند برای حل تعداد زیادی از مسائل طبقه‌بندی کردن آماری مورد استفاده قرار گیرد. بخصوص در روشهای تعطیل رگرسیون، تحلیل ممیزی، تحلیل خوشه‌ای و تحلیل سری‌های زمانی کاربرد فراوانی دارد.
در این مقاله یکی از الگوریتمهایی را که کاربرد زیادی دارد مورد بررسی قرار می‌دهیم. این الگوریتم توس Quilan در سال ۱۹۷۹ تحت عنوان ID3، برای حالتی که متغیر کلاس کیفی باشد، ارائه و تا سال ۱۹۸۶ اصلاح و تکمیل گردید. نتیجه این الگوریتم قواعدی است که بر اساس آن به مسائل طبقه‌بندی جواب داده می‌شود. در کنار این الگوریتم برای حالتی که متغیرها پیوسته باشند الگوریتم Regression Tree توسل (۹۸۴,۱) Breiman مطرح می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.