اثر مکمل یاری با آرژینین و اورنیتین بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مکمل یاری با آرژینین و اورنیتین بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مکمل یاری با آرژینین و اورنیتین بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مکمل یاری با آرژینین و اورنیتین بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مکمل یاری با آرژینین و اورنیتین بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: ماهیان از مهم ترین مدل های آزمایشگاهی هستند که مطالعه فیزیولوژی تغذیه، رشد و هورمون ها در آن ها می تواند به درک بسیاری از ساز و کارهای حیاتی در سایر مهره داران کمک کند. در این بررسی، تاثیر افزودن مکمل های اسید آمینهای در غذا بر شاخصهای رشد و سطوح فاکتور رشد شبه انسولینی ۱ (IGF-I) در خون ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) مورد مطالعه قرار گرفته است .مواد و روشها: ماهیان با میانگین وزن اولیه ۴±۴۵ گرم، به مدت ۸ هفته با یکی از تیمارهای غذایی زیر تغذیه شدند: تیمار یک، غذای کنسانتره تجاری و ۲% ال آرژینین؛ تیمار دو، غذای کنسانتره و ۲% ال-اورنیتین؛ تیمار سه، غذای کنسانتره و ترکیب ۲% ال آرژینین+۱% ال- اورنیتین؛ تیمار چهار، غذای کنسانتره و ترکیب ۳% ال- آرژینین+۱% ال- اورنیتین و تیمار پنج، غذای کنسانتره بدون افزودن اسید آمینه (تیمار شاهد). یافتهها: بر اساس نتایج به دست آمده، ماهیان تیمار سه دارای بیشترین افزایش وزن (%۲۶۸.۹۴±۵.۸۴) و ضریب رشد ویژه (%۲.۳۳±۰.۰۵ در روز) بودند. در حالی که، بیشترین میزان شاخص کبدی HSI)) (%1.49±۰.۰۴) مربوط به تیمار چهار بود. این مقادیر به طور معنی داری بالاتر از مقادیر همین شاخصها در تیمار شاهد بودند (۰۵.۰>P). در مجموع، افزودن اسیدهای آمینه به غذا سبب افزایش سطح هورمون IGF-I در خون، در سراسر دوره آزمایش شد. در انتهای هفته هشتم بیشترین (۱۱۸۰ پیکوگرم در میلیلیتر) و کمترین (۳۵.۹۸۰ پیکوگرم در میلی-لیتر) مقادیر IGF-I به ترتیب مربوط به تیمارهای سه و شاهد بودند. نتیجه گیری: نتایج این بررسی نشان دهنده تاثیر مثبت استفاده از مکملهای اسید آمینهای، به خصوص افزودن توام دو اسید آمینه ال آرژینین و ال اورنیتین در غذا بر تحریک فرایند رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان بودند.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، رشد، فاکتور رشد شبه انسولینی ۱ (IGF-I)، مکمل یاری، آرژینین، اورنیتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.