ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: مطالعات اپیدمیولوژی نشان داده اند که مصرف لبنیات می تواند در پیشگیری و درمان سندرم متابولیک موثر باشد. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی ارتباط مصرف فرآورده های لبنی با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان تهرانی، صورت پذیرفت. مواد و روش ها: در مطالعه مقطعی حاضر داده های مربوط به ۷۸۵ نوجوان ۱۹-۱۰ ساله شرکت کننده در مرحله چهارم مطالعه قند و لیپید تهران مورد بررسی قرار گرفت. رژیم غذایی معمول افراد با استفاده از یک پرسش نامه بسامد خوراک نیمه کمی، پایا و روا ارزیابی شد. دریافت کلی لبنیات، لبنیات کم چرب و پر چرب، شیر، ماست و پنیر مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی تن سنجی، بیوشیمیایی و فشار خون صورت گرفت و سندرم متابولیک بر اساس تعریف تعدیل شده de Ferranti در نظر گرفته شد. یافته ها: میانگین و انحراف معیار سن شرکت کنندگان در بررسی حاضر ۱۴.۸±۲.۹ سال بود. شیوع سندرم متابولیک در کل نوجوانان ۲۲.۲% (در دختران ۱۹.۵% و در پسران ۲۵.۲.%) بود. شایع ترین جز سندرم متابولیک در پسران دور کمر بالا (۵۳.۴%) و در دختران کلسترول HDL- پایین (۵۳.۱%) بود. دانسیته انرژی و دریافت پروتئین، چربی کل، چربی اشباع، کلسترول، کلسیم و فسفر در بالاترین چارک مصرف لبنیات در مقایسه با پایین ترین چارک، بالاتر بود. پس از تعدیل اثر متغیرهای مداخله گر، نسبت شانس (فاصله اطمینان ۹۵%) سندرم متابولیک در بالاترین چارک نسبت به پایین ترین چارک مصرف لبنیات کل، لبنیات کم چرب، لبنیات پرچرب، شیر، ماست و پنیر به ترتیب،۰.۹۷ (۱.۶۶- ۰.۵۷)، ۱.۴۴ (۰.۸۳-۲.۴۹)،۰.۹۷ (۰.۵۶-۱.۶۷)، ۰.۷۰ (۰.۴۲-۱.۱۸)، ۱.۶۲ (۰.۹۹-۲.۶۴)،۰.۷۲ (۰.۴۴-۱.۱۸) بود. نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر از این فرضیه که مصرف فرآورده های لبنی سبب حفاظت در برابر سندرم متابولیک و اجزای آن می شود، حمایت نمی کند.

کلید واژه: سندرم متابولیک، فرآورده های لبنی، نوجوانان، مطالعه قند و لیپید تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.