تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۸

آلودگی ماهی و فرآورده های دریایی به فلزات سنگین به علت خطرات بالقوه ای را که برای مصرف کنندگان ماهیان آلوده به همراه دارد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. موجودات دریایی قادرند آرسنیک را در محدوده بین ۱-۱۰۰ میلی گرم در کیلوگرم از محیط دریافت و در بدن شان تجمع نمایند، بنابراین مواد غذایی دریایی منبع مهم آرسنیک محسوب می شوند. در این پژوهش، میزان آرسنیک در ۶۰ نمونه کنسرو ماهی تن اندازه گیری شد. میزان غلظت آرسنیک در نمونه های ماهی تن کنسرو شده در محدوده مابین ۰.۰۲-۰.۱۴۷ میکروگرم در گرم با میانگین ۰.۰۷۲ میکروگرم در گرم بود. نتایج این مطالعه نشان داد که غلظت آرسنیک نمونه های ماهی تن زیر حد تعیین شده در استاندارد اتحادیه اروپا بوده است. البته باید ارزیابی مخاطرات در ارتباط با این فلز از طریق مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه: آرسنیک، کنسرو ماهی تن، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.