نقص بازشناسی بیان چهره ای خنثی بین کودکان دارای اتیسم عملکرد بالا در مقایسه با همتایان بهنجار ۷ تا ۱۱ ساله


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقص بازشناسی بیان چهره ای خنثی بین کودکان دارای اتیسم عملکرد بالا در مقایسه با همتایان بهنجار ۷ تا ۱۱ ساله دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقص بازشناسی بیان چهره ای خنثی بین کودکان دارای اتیسم عملکرد بالا در مقایسه با همتایان بهنجار ۷ تا ۱۱ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقص بازشناسی بیان چهره ای خنثی بین کودکان دارای اتیسم عملکرد بالا در مقایسه با همتایان بهنجار ۷ تا ۱۱ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقص بازشناسی بیان چهره ای خنثی بین کودکان دارای اتیسم عملکرد بالا در مقایسه با همتایان بهنجار ۷ تا ۱۱ ساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب توانبخشی

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه و اهداف: افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم ۳۲ به احتمال زیاد به دلیل نقص در بازشناسی هیجان چهره نیز دچار نقصان در مهارتهای بین فردی و اجتماعی می شوند. مطالعه حاضر مقایسه این توانایی بین مبتلایان ۱۱-۷ ساله مبتلا به اتیسم با سطح عملکردی بالا با همتایان بهنجار بود. مقایسه حالت خنثی برای اولین بار صورت گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه ۲۷ کودک مبتلا به اتیسم با سطح عملکردی بالا و ۲۷ کودک بهنجار پسر ۱۱-۷ ساله شرکت کردند که از نظر سن و هوش (عملی، کلامی و کلی) همتا بودند. مقایسه بازشناسی حالت خنثی و هیجانات ترس و تعجب با استفاده از تکلیف محقق ساخته در قالب نرم افزار MATLAB انجام شد. یافته ها توسط دو آزمون آماری ANOVA اندازه گیری متواتر و تی زوجی، با نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: دو گروه از نظر بازشناسی هیجانهای چهره، تفاوت معنی داری باهم داشتند p=0.009) و ۷.۲۸۸ =(۱.۵۰)F) . تفاوت در بازشناسی حالت خنثی و زمانی که جنسیت تصویر مونث بود مشاهده شد. بین زمان واکنش دو گروه تفاوت معنی داری مشاهده نشد ( P=0.051،F(1.50)=4.002) این تفاوت فقط در تصاویر مذکر هدف مشاهده شد (p=0.025، t=-2.305)، (p=0.035، t=-2.160)، (p=0.011، t=-2.654).بحث و نتیجه گیری: کودکان مبتلا فقط در بازشناسی حالت چهره خنثی و جنسیت مونث تصویر هدف، ضعیف تر عمل کردند و زمان واکنش آنها در تصاویر مذکر نیز بیشتر بود.

کلید واژه: اتیسم با عملکرد بالا، بازشناسی بیان چهره ای، چهره خنثی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.