ژئوشیمی تورمالین های موجود در دایک های پگماتیتی و آپلیتی مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون منطقه همدان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ژئوشیمی تورمالین های موجود در دایک های پگماتیتی و آپلیتی مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون منطقه همدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ژئوشیمی تورمالین های موجود در دایک های پگماتیتی و آپلیتی مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون منطقه همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ژئوشیمی تورمالین های موجود در دایک های پگماتیتی و آپلیتی مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون منطقه همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ژئوشیمی تورمالین های موجود در دایک های پگماتیتی و آپلیتی مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون منطقه همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۶

دایک های پگماتیتی و آپلیتی موجود در مجموعه پلوتونیک الوند و سنگ های دگرگون مجاورتی نزدیک به این توده (هورنفلس ها) آخرین فاز ماگمایی در این منطقه است. در فواصل دورتر از توده الوند نیز، دایک های پگماتیتی-آپلیتی به درون سنگ های دگرگون ناحیه ای منطقه نفوذ کرده اند. تورمالین های موجود در دایک های الوند، به صورت گرهک های کروی، هم رشدی های گرافیکی تورمالین فلدسپار و تورمالین-کوارتز و تورمالین های خورشیدی (لوکسولیانیت) دیده می شود، اما در پگماتیت های مناطق زمان آباد – منگاوی اغلب به صورت تورمالین های یوهدرال پگماتیتی دیده می شود. تورمالین های موجود در این دایک ها در گروه تورمالین های قلیایی قرار می گیرند و از لحاظ ترکیبی دارای ترکیب شورل دراویت هستند. با توجه به روندهای مشاهده شده در نمودارها، واکنش های جانشینی انجام گرفته در این تورمالین ها شامل {(Mg, Fe) Na}-1 { ,Al}، جانشینی Al در موقعیت Y و AlNa-1 Mg-1 است. بر اساس ویژگی های ژئوشیمیایی این تورمالین ها، مثل متغیر بودن نسبت Fe/(Fe+Mg)، قرار گرفتن برخی از نمونه ها در حد فاصل بین دو بردار تهی شده از قلیایی ها و پروتون زدایی، قرار گرفتن تعدادی از نمونه ها در خارج از این دو بردار و طیف گسترده F در تورمالین های مورد بررسی، هر دو فرایند ماگمایی و گرمابی در تشکیل این تورمالین ها نقش داشته اند. تورمالین های یاد شده وابسته به گرانیتوئیدهای فقیر از لیتیم، پگماتیت ها و آپلیت های وابسته هستند.

کلید واژه: ژئوشیمی، تورمالین، ماگمایی، گرمابی ها، الوند، همدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.