اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۰

در این مطالعه، ۳ جیره غذایی شامل ۳ سطح از انرژی قابل هضم ۳۰۰، ۳۷۰ و ۴۵۰ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم غذا با پروتئین ۳۰ درصد برای پرورش شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) تهیه شد و تاثیر جیره های مذکور بر روی شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه مورد مقایسه قرار گرفت. در این آزمایش در مجموع ۳ تیمار با ۳ تکرار استفاده شد. پرورش شاه میگوها به مدت ۶۰ روز در ۹ مخزن فایبرگلاس ۱۱۰ لیتری انجام شد. میانگین وزن اولیه شاه میگوها ۲.۳±۱۷ گرم بود. نتایج نشان دادند که بیشترین مقادیر WG, PER, NPU, SGR، بازماندگی و میزان پروتئین لاشه در جیره حاوی انرژی ۳۷۰ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم بدست آمد که اختلاف معنی داری در این مقادیر مشاهده نگردید.

کلید واژه: شاه میگوی چنگال باریک، Astacus leptodacthylus، جیره غذایی، انرژی، شاخص های رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.