بررسی جوانه زنی دو رقم گندم در شرایط تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی جوانه زنی دو رقم گندم در شرایط تنش شوری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی جوانه زنی دو رقم گندم در شرایط تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جوانه زنی دو رقم گندم در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی جوانه زنی دو رقم گندم در شرایط تنش شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)
تعداد صفحات :۹
استان گلستان یکی از قطب های مهم تولید گندم نان در کشور می باشد. بخش عمده ای از اراضی زراعی نواحی شمال این استان شور است، لذا دست یابی به ژنوتیپ های گندم متحمل به تنش شوری حائز اهمیت می باشد. به همین منظورجهت تعیین اثرات سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی ارقام گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار درسال ۱۳۹۱ در آزمایشگاه فیزیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به اجرا در آمد. فاکتور اول آزمایش رقم شامل ارقام مروارید و N-87-20 و فاکتور دوم سطوح مختلف اسمزی شامل پتانسیل اسمزی صفر (شاهد) ۴-، ۸-، ۱۲-، ۱۶- بار بود.آزمایش در ظروف پتری دیش در دمای ۲±۲۵ درجه سانتی گراد انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش شوری سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه کاهش پیدا کرد. همچنین نتایج نشان داد که با افزایش میزان شوری میزان پرولین در گیاهچه های گندم افزایش یافت به طوری که اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف شوری مشاهده شد. به علاوه بین صفات اندازه گیری شده همبستگی مثبت و معنی دار مشاهده گردید.
کلید واژه: گندم، جوانه زنی، تنش شوری، ارقام
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.