اثر تجویز ویتامین D بر روی شدت نوروپاتی محیطی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تجویز ویتامین D بر روی شدت نوروپاتی محیطی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تجویز ویتامین D بر روی شدت نوروپاتی محیطی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تجویز ویتامین D بر روی شدت نوروپاتی محیطی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تجویز ویتامین D بر روی شدت نوروپاتی محیطی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)
تعداد صفحات :۹
زمینه: علی رغم تلاش های صورت گرفته و معرفی داروهای مختلف، درمان نوروپاتی دیابتی تاکنون رضایت بخش نبوده است. در مطالعات اخیر، با توجه به سطح پایین تر ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نسبت به افراد سالم، به نقش این ویتامین در درمان نوروپاتی دیابتی پرداخته شده است.روش ها: ۹۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ که به مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراجعه کرده بودند و بر اساس معیار بالینی تورنتو حداقل به مدت یک ماه نوروپاتی و همچنین کمبود ویتامین D داشتند وارد این کارآزمایی بالینی شدند. بیماران به مدت سه ماه، هفته ای یک بار، تحت درمان با ویتامین ۵۰۰۰۰ D واحد قرار گرفتند. سطح ویتامین D، هموگلوبین گلیکوزیله (HbA1C) و شدت نوروپاتی بر اساس معیار بالینی تورنتو پیش و پس از سه ماه درمان ثبت شد و نتایج تحلیل گردید.یافته ها: در پایان مداخله، سطح ویتامین D در بیماران افزایش معنادار پیدا کرد و در ۸۵ درصد بیماران به حد مطلوب رسید. همچنین شدت نوروپاتی از ۹.۵±۲.۵ (قبل از مداخله) به ۷.۰±۲.۵ (بعد از مداخله) کاهش یافت که از نظر آماری معنادار بود. سطح HbA1C هم از ۸.۶±۱.۶ درصد به ۷.۴±۱.۴ درصد کاهش معنادار پیدا کرد. اما ارتباط بین کاهش شدت نوروپاتی و تغییرات سطح ویتامین D و سطح HbA1C معنادار نبود.نتیجه گیری: مطالعه ما نشان داد که اصلاح کمبود ویتامین D در کاهش شدت نوروپاتی نقشی ندارد و می توان اثر ویتامین D در افزایش سطح آستانه درد به طور غیراختصاصی یا اثر دارونمای ویتامین D را مطرح کرد.
کلید واژه: HbA1C، دیابت، نوروپاتی، ویتامین D
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.