تاثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج در رشد، زند همانی و ترکیب اسید های آمینه بدن آلوین ماهی قزل آلای رنگی نکمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج در رشد، زند همانی و ترکیب اسید های آمینه بدن آلوین ماهی قزل آلای رنگی نکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج در رشد، زند همانی و ترکیب اسید های آمینه بدن آلوین ماهی قزل آلای رنگی نکمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج در رشد، زند همانی و ترکیب اسید های آمینه بدن آلوین ماهی قزل آلای رنگی نکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج در رشد، زند همانی و ترکیب اسید های آمینه بدن آلوین ماهی قزل آلای رنگی نکمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۸

کلید واژه: آلوین، اسید های آمینه، رشد،، سبوس برنج، قزل آلای رنگین کمان، کنسانتره پروتئینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.