تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

به منظور بهینه سازی فرایند خشک کردن و انبارمانی مواد غذایی آگاهی از مقدار رطوبت تعادلی در رطوبت های نسبی و دماهای مختلف محیط ضروری می باشد. بنابراین پژوهش حاضر با هدف تعیین منحنی های هم دمای جذب رطوبت مغز فندق انجام گردید. محتوای رطوبت تعادلی جذب مغز فندق به روش وزن سنجی ایستا به دست آمد. آزمایش ها در دامنه فعالیت آبی ۰/۱۰ الی ۰/۸۹ در پنج دمای ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سلسیوس انجام گرفت. از محلول هشت نوع نمک اشباع جهت تأمین رطوبت های نسبی مختلف استفاده گردید. نمودارها در نرم افزار Excel2013 رسم و از نرم افزارهای Spss22 برای رگرسیون غیرخطی استفاده شد. در این تحقیق از ۶ مدل اسمیت، هندرسون، هالسی، بت، ازوین و گب برای برازش داده های آزمایش و از شاخص های آماری ضریب تبیین، مربع کای، ریشه میانگین مربعات خطا و متوسط انحراف نسبی برای انتخاب بهترین مدل استفاده شد. نتایج نشان داد که در دماهای آزمایش مدل اسمیت دارای بیشترین مقدار (R2) و کمترین مقادیر P,X و RMSE بوده و لذا مناسب ترین مدل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.