تعیین روابط علی- معلولی شاخصهای توسعه ای علم و فناوری دانشگاه ها مبتنی بر مدلسازی ساختاری تفسیری و نقشه شناختی خاکستری با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: دانشگاه علم و صنعت ایران)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین روابط علی- معلولی شاخصهای توسعه ای علم و فناوری دانشگاه ها مبتنی بر مدلسازی ساختاری تفسیری و نقشه شناختی خاکستری با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: دانشگاه علم و صنعت ایران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین روابط علی- معلولی شاخصهای توسعه ای علم و فناوری دانشگاه ها مبتنی بر مدلسازی ساختاری تفسیری و نقشه شناختی خاکستری با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: دانشگاه علم و صنعت ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین روابط علی- معلولی شاخصهای توسعه ای علم و فناوری دانشگاه ها مبتنی بر مدلسازی ساختاری تفسیری و نقشه شناختی خاکستری با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: دانشگاه علم و صنعت ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین روابط علی- معلولی شاخصهای توسعه ای علم و فناوری دانشگاه ها مبتنی بر مدلسازی ساختاری تفسیری و نقشه شناختی خاکستری با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: دانشگاه علم و صنعت ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات کمی در مدیریت

تعداد صفحات :۲۶

دانشگاه یکی از مهم ترین نهادهای هر جامعه ای است و عملکرد آن تاثیر به سزایی در نیل به اهداف آن جامعه دارد. هدف از پژوهش حاضر شناسایی مهم ترین فاکتورهای حیاتی موفقیت موسسات آموزش عالی است. روش پژوهش حاضر از نوع توصیفی- پیمایشی است. پس از بررسی ادبیات پژوهش و شناسایی اهداف و استراتژی های موجود در چهار حوزه کارت امتیازی متوازن، پرسشنامه ای تنظیم شده و در میان اساتید و مدیران دانشگاهی توزیع شد تا با امتیازدهی بر اساس طیف لیکرت مهم ترین اهداف هر حوزه را مشخص کنند. با استفاده از روش p-value فاکتورهای مهم شناسایی شدند.در ادامه با بهره گیری از نظرات چند تن از خبرگان، نقشه استراتژی دانشگاه با بهره گیری از مدلسازی ساختاری تفسیری با رویکرد کارت امتیازی متوازن طراحی شد. سپس پرسشنامه دیگری تنظیم شده و در آن به دریافت نظرات خبرگان مبنی بر میزان اهمیت روابط موجود در نقشه استراتژی پرداخته شده و نتایج با استفاده از نرم افزار FCmapper تحلیل شدند و کلیدی ترین فاکتورهای موجود در نقشه استراتژی بر اساس شاخص مرکزیت شناسایی شدند. نتایج پژوهش نشان از تاثیر پذیری و تاثیرگذاری بالای فاکتورهایی مانند «الهام بخشی به دانشجویان برای رشد و شکوفایی استعدادها»، «انگیزش اساتید و کارکنان و دانشجویان»، «فراهم آوردن زمینه های پیشرفت اساتید»، «دسترسی به مراکز پژوهشی و ارتباط با دانشگاه های برتر دنیا» دارد.

کلید واژه: الگوی ساختاری تفسیری، نقشه شناختی، عدد خاکستری، کارت امتیازی متوازن کنشگرانه، دانشگاه علم و صنعت ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.