اولویت بندی کارکردهای جنگل های زاگرس میانی با استفاده از تحلیل AHP کلاسیک و فازی (مطالعه موردی: جنگل های کاکارضای خرم آباد)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی کارکردهای جنگل های زاگرس میانی با استفاده از تحلیل AHP کلاسیک و فازی (مطالعه موردی: جنگل های کاکارضای خرم آباد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی کارکردهای جنگل های زاگرس میانی با استفاده از تحلیل AHP کلاسیک و فازی (مطالعه موردی: جنگل های کاکارضای خرم آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی کارکردهای جنگل های زاگرس میانی با استفاده از تحلیل AHP کلاسیک و فازی (مطالعه موردی: جنگل های کاکارضای خرم آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی کارکردهای جنگل های زاگرس میانی با استفاده از تحلیل AHP کلاسیک و فازی (مطالعه موردی: جنگل های کاکارضای خرم آباد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

هدف از تحقیق حاضر تعیین اولویت کارکردها و ترجیحات ذینفعان در مدیریت جنگل های زاگرس میانی با استفاده از روش مقایسه ای تحلیل AHP کلاسیک و فازی، در جنگل های کاکارضای خرم آباد می باشد. داده های این پژوهش بر مبنای ۵۰ پرسشنامه که توسط گروه های مختلف ذینفع پاسخ داده شدند، جمع آوری گردید. اولویت بندی ۶ کارکرد (حفاظت جنگل، حمایت جنگل، تفرج، محصولات چوبی، محصولات فرعی، آموزش) و ۱۴ زیرکارکرد (تنوع زیستی، پدیده های برجسته اکوسیستمی، حمایت از آب و خاک جنگل، تفرج گسترده، شکار، ماهیگیری، مصارف ساختمانی، هیزم، گیاهان دارویی، علوفه، میوه، برنامه های آموزشی، فعالیت های پژوهشی) در نظر گرفته شده، وزن های بدست آمده با استفاده از دو روش AHP کلاسیک و AHP فازی، توسط نرم افزار Expert choice انجام شد و اولویت ها بدست آمده در نرم افزار MATLAB مورد مقایسه قرار گرفتند. در هر یک از روش های بکار رفته، رتبه های متفاوتی برای مدیریت این جنگل ها حاصل شد. در نهایت، رتبه های حاصل از این دو روش با رتبه های بدست آمده از نظر متخصصان به عنوان گروه شاهد مقایسه شد. در بین این دو شبیه ترین رتبه ها به رتبه واقعی در روش رتبه بندی AHP فازی مشاهده شد. که با ضریب همبستگی ۱ بیشترین همبستگی را با رتبه های نظر کارشناسان داشتند. همچنین وزن های بدست آمده از روش فازی با ضریب همبستگی ۰.۸۳۴ بیشترین همبستگی را با وزن های نظر متخصصان داشت.

کلید واژه: مدیریت جنگل، کارکردهای جنگل، AHP کلاسیک، AHP فازی، جنگل کاکارضا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.