شیوع و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های جداشده از کشت ادرار مبتلایان به بیماری قلبی بستری در بیمارستان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های جداشده از کشت ادرار مبتلایان به بیماری قلبی بستری در بیمارستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های جداشده از کشت ادرار مبتلایان به بیماری قلبی بستری در بیمارستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های جداشده از کشت ادرار مبتلایان به بیماری قلبی بستری در بیمارستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های جداشده از کشت ادرار مبتلایان به بیماری قلبی بستری در بیمارستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: عفونت های مجاری ادراری یکی از شایع ترین عفونت ها در میان افراد جامعه و بیماران بستری شده هستند و ایجاد مقاومت دارویی، درمان این عفونت ها را بغرنج تر نموده است. از این رو تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی برای هدایت درمان حائز اهمیت است و هدف اصلی این مطالعه بود.روش ها: این تحقیق یک مطالعه گذشته نگر و مقطعی بود که در آن نتایج کشت ادرار ۲۵۶۶ بیمار بستری شده در بیمارستان قلب وعروق شهید مدنی تبریز طی سال های ۱۳۸۹-۱۳۸۸ مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ انجام شد.یافته ها: از مجموع ۲۵۶۶ کشت ادرار، ۴۷۹ مورد (۱۸.۷ درصد) از نظر رشد میکروارگانیسم مثبت گزارش شدند که ۳۴۸ نفر از آن ها (۷۲.۳ درصد) زن و ۱۳۱ نفر (۲۷.۷ درصد) مرد بودند. میانگین سنی بیماران ۶۱±۱۸.۶ سال بود. شایع ترین عامل عفونت ادراری اشرشیا کلی بود. بیشترین حساسیت در میان باکتری های جدا شده در ۳۰۶ مورد (۶۴ درصد)، نسبت به آمیکاسین دیده شد. سیصد و بیست و چهار مورد از مجموع موارد عفونت باکتریایی (۷۹ درصد) اکتسابی از جامعه بود. همچنین، نتایج نشان داد که آزمایشگاه این مرکز در مورد سنجش حساسیت آنتی بیوتیکی و گزارش نتایج آن برای استافیلوکوکس اورئوس، از دستورالعمل مرجع پیروی نکرده بود.نتیجه گیری: پیشنهاد ما برای درمان عفونت های ادراری کسب شده در این مرکز، استفاده از آمیکاسین می باشد. همچنین، عدم پیروی آزمایشگاه در برخی موارد از روش استاندارد، می تواند امر درمان عفونت ها را در این مرکز تحت تاثیر قرار دهد.

کلید واژه: عفونت مجاری ادراری، کشت ادرار، مقاومت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.