بررسی فراوانی مقاومت به ونکومایسین در میان سویه های انتروکوکوس فسیوم جدا شده از عفونت های ادراری در بیمارستان های تهران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی مقاومت به ونکومایسین در میان سویه های انتروکوکوس فسیوم جدا شده از عفونت های ادراری در بیمارستان های تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی مقاومت به ونکومایسین در میان سویه های انتروکوکوس فسیوم جدا شده از عفونت های ادراری در بیمارستان های تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی مقاومت به ونکومایسین در میان سویه های انتروکوکوس فسیوم جدا شده از عفونت های ادراری در بیمارستان های تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی مقاومت به ونکومایسین در میان سویه های انتروکوکوس فسیوم جدا شده از عفونت های ادراری در بیمارستان های تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: سویه های مقاوم به ونکومایسین انتوکوکوس فسیوم (VRE) شایع ترین عامل ایجاد عفونت های ادراری در بیماران بستری می باشند. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی عفونت های ادراری ناشی از انتروکوک فسیوم و همچنین تعیین میزان مقاومت به ونکومایسین و دیگر آنتی بیوتیک های موثر در درمان این عفونت ها در بیماران بستری در چهار بیمارستان آموزشی در شهر تهران بود.روش بررسی: نمونه گیری به مدت ۹ ماه از شهریور سال ۱۳۹۰ تا اردیبهشت ۱۳۹۱ انجام پذیرفت. نمونه های ادراری از بیماران بستری در بیمارستان های طالقانی، لقمان، مفید و لبافی نژاد در تهران جمع آوری گردید. بر اساس تست های بیوشیمیایی و مولکولی گونه های انتروکوک شناسایی شدند. حساسیت ضد میکروبی سویه های انتروکوکوس فسیوم و میزان حداقل غلظت مهاری (MIC) ونکومایسین به روش دیسک دیفیوزن و میکرو آگار دیلوشن تعیین گردید. حضور ژن های vanA و vanB در سویه های VRE توسط تست PCR مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در مجموع ۸۶ ایزوله انتروکوکی از نمونه های ادراری جدا گردید که شامل (۵۲ درصد) ۴۵ ایزوله انتروکوکوس فسیوم بودند. ۴۲.۲ درصد از سویه های انتروکوکوس فسیوم به ونکومایسین مقاوم بوده و ژنوتیپ vanA را نشان می داند. تمامی سویه های VRE نسبت به آنتی بیوتیک های آمپی سیلین، جنتامیسین، سیپروفلوکساسین و اریترومایسین و ۷۸ درصد آن ها به نیتروفورانتوئین مقاوم و همگی نسبت به آنتی بیوتیک های لینزولاید و کوینوپریستین – دالفوپریستین حساس بودند. در سویه های مقاوم به ونکومایسین MIC50 بیش از ۱۲۸ و MIC90 بیش از ۲۵۶ میلی گرم در میلی لیتر تعیین گردید.نتیجه گیری: افزایش سویه های مقاوم به ونکومایسین انتروکوکس فسیوم با الگوهای مقاومتی پر خطر تهدیدی جدی در بیمارستان های ایران بوده، موجب محدودیت در گزینه های درمانی برای بیماران مبتلا به عفونت های ناشی از انتروکوکس فسیوم می شود.

کلید واژه: انتروکوکوس فسیوم، عفونت ادراری، مقاومت، ونکومایسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.