اثرات آنتی پرولیفراتیو rmIL-27 بر روی رده سلول ۴T1 سرطان سینه (مدل موش)، به عنوان یک کاندید در ایمونوتراپی سرطان پستان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات آنتی پرولیفراتیو rmIL-27 بر روی رده سلول ۴T1 سرطان سینه (مدل موش)، به عنوان یک کاندید در ایمونوتراپی سرطان پستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات آنتی پرولیفراتیو rmIL-27 بر روی رده سلول ۴T1 سرطان سینه (مدل موش)، به عنوان یک کاندید در ایمونوتراپی سرطان پستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آنتی پرولیفراتیو rmIL-27 بر روی رده سلول ۴T1 سرطان سینه (مدل موش)، به عنوان یک کاندید در ایمونوتراپی سرطان پستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات آنتی پرولیفراتیو rmIL-27 بر روی رده سلول ۴T1 سرطان سینه (مدل موش)، به عنوان یک کاندید در ایمونوتراپی سرطان پستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: سرطان پستان، شایع ترین سرطان در میان زنان است. بیش از چندین دهه است که پیشرفت های چشمگیری در زمینه ایمنوتراپی سرطان پستان و نیز ایمنوبیولوژی تومور حاصل شده است. مطالعات in vitro برای بررسی اثر سایتوکاین های مختلف بر روی این نوع تومور انجام شده است. در میان اینترلوکین ها، IL-27 یک سایتوکاین جدید با ویژگی های خاص می باشد. IL-27 در کنار فعالیتش در القای Th1، به عنوان سیتوکاین پیش التهابی هم عمل می کند. هدف این مطالعه بررسی اثرات آنتی پرولیفراتیو IL-27 در شرایط in vitro می باشد.روش بررسی: سلول های ۴T1 در محیط کشت سلولی RPMI1640 کشت شدند. بعد از کلون کردن ژن mIL-27، تهیه ترانسفک دایمی و تولید پروتئین نوترکیب میزان تاثیر آنتی پرولیفراتیو IL-27 بر روی سلول های سرطانی سینه ۴T1 در محیط کشت سلول ارزیابی گردید.یافته ها: نتایج به دست آمده از این تحقیق برای اولین بار نشان داد که IL-27 می تواند در کشت سلول، تکثیر سلول های ۴T1 را به طور معنی داری کاهش (P<0.01) دهد. ارتباط و اتصالات بین سلول ها و شکل و اندازه سلول ها نیز به طور محسوس نسبت به سلول های کنترل تغییر پیدا کرد.نتیجه گیری: نتایج حاصل نشان دهنده این واقعیت است که IL-27 در شرایط in vitro نیز بدون نیاز به سلول و فاکتورهای بیولوژیکی بستر تومور، توان مهار تومور را دارا است. لذا می تواند به عنوان پروتئین نوترکیب، برای ایمونوتراپی تومورپستان پیشنهاد شود.

کلید واژه: اینترلوکین ۲۷ نوترکیب موشی، آنتی پرولیفراتیو، سرطان پستان، ایمونوتراپی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.