مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون در زنان با دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون در زنان با دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون در زنان با دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون در زنان با دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون در زنان با دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و اهداف: با توجه به شیوع بالای دیابت و افزایش علاقمندی به استفاده از غذاهای عملکردی جهت کنترل بیماری های مزمن نظیر دیابت نوع ۲، مطالعه حاضر با هدف بررسی مقایسه اثرات اینولین و اینولین غنی شده با الیگوفروکتوز بر شاخص های گلیسمی و فشارخون زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ طراحی شد.روش بررسی: در این کارآزمایی بالینی، ۷۶ زن دیابتی نوع ۲ به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند. گروه های مداخله، روزانه ۱۰ گرم اینولین غنی شده با الیگو فروکتوز (n=27) و یا اینولین (n=24) و افراد گروه دارونما (n=25)، روزانه ۱۰ گرم مالتودکسترین به مدت ۸ هفته دریافت کردند. دریافت های غذایی، شاخص های تن سنجی، گلیسمی و فشارخون در ابتدا و بعد از ۸ هفته مکمل یاری اندازه گیری شد. آزمون های تی زوج، ANOVA و ANCOVA برای مقایسه متغیرهای کمی مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: در پایان مطالعه، کاهش معنی دار در دریافت انرژی و کربوهیدرات، شاخص های تن سنجی، فشارخون سیستولیک، HbA1c و انسولین سرم بین گروه های مداخله و دارونما وجود داشت (P<0.05). در گروه اینولین در مقایسه با گروه اینولین غنی شده با الیگوفروکتوز کاهش در دریافت کربوهیدرات (۱۶.۵۰ درصد)، انسولین سرم (۱۸.۵۰ درصد) و شاخص حساسیت انسولین (QUICKI) (16.70 درصد) معنی دار بود.نتیجه گیری: احتمالا مکمل یاری زنان دیابتی با فروکتان ها به ویژه فروکتان های طولانی زنجیر (اینولین) با بهبود دریافت های غذایی، شاخص های گلیسمی و فشارخون به کنترل بیماری دیابت کمک می نماید.

کلید واژه: فروکتان، اینولین، اینولین غنی شده با الیگوفروکتوز، دیابت نوع ۲، شاخص گلیسمی، فشارخون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.