مقایسه میزان تابش های غیر یونساز نمایشگر های کریستال مایع با نمایشگرهای معمولی در دانشگاه علوم پزشکی همدان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان تابش های غیر یونساز نمایشگر های کریستال مایع با نمایشگرهای معمولی در دانشگاه علوم پزشکی همدان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان تابش های غیر یونساز نمایشگر های کریستال مایع با نمایشگرهای معمولی در دانشگاه علوم پزشکی همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان تابش های غیر یونساز نمایشگر های کریستال مایع با نمایشگرهای معمولی در دانشگاه علوم پزشکی همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان تابش های غیر یونساز نمایشگر های کریستال مایع با نمایشگرهای معمولی در دانشگاه علوم پزشکی همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه و هدف: استفاده از رایانه و نمایشگرها به دلیل قابلیت های روزافزون آن ها بسیار توسعه یافته است. وجود میدان های الکترومغناطیسی، اشعه های مادون قرمز و ماورابنفش در اطراف نمایشگرها اثبات شده است. وجود میدان های مغناطیسی و پرتوهای ذکر شده اثرات سویی بر سلامت انسان دارند. بهمین منظور این مطالعه با هدف بررسی و مقایسه متغیر های مذکور در اطراف نمایشگر ها انجام شد.روش کار: مطالعه حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی است که در دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال ۱۳۹۰ انجام گردید. نمونه آماری شامل ۴۶ دستگاه LCD و ۵۰ دستگاه CRT می باشد که به صورت سهمیه ای تصادفی ساده انتخاب گردیدند. جهت اندازه گیری میدان های مغناطیسی و الکتریکی از دستگاه HI-3604 و برای اندازه گیری پرتو های IR و UV از دستگاه Hanger استفاده شد.نتایج: شدت میدان مغناطیسی در نمایشگرهای CRT بالاتر از نمایشگر های LCD بود و همچنین شدت میدان مغناطیسی در سمت جلو از هر دو نوع نمایشگر بیشتر از موقعیت پشت نمایشگر ها مشاهده گردید (P=0.000). شدت میدان الکتریکی در نزدیک ترین فاصله از نمایشگر های CRT بالاتر از نمایشگر های LCD بود (P= 0.05). در فاصله ۳۰ سانتی متری از نمایشگر های CRT، شدت میدان مغناطیسی در۹۶ درصد نمونه ها و در نمایشگر های LCD تنها در ۸.۳ درصد از نمونه ها بالاتر از استاندارد TCO بود.نتیجه نهایی: نتایج این مطالعه نشان می دهد که نمایشگر های LCD مقادیر بسیار کمتری از میدان های الکترومغناطیسی و پرتوهای UV و IR را نسبت به نمایشگر های CRT ساطع می کنند. افزایش طول عمر سیستم نیز تاثیر قابل ملاحظه ای در میزان تولید میدان های الکترومغناطیسی دارد.

کلید واژه: اشعه فرابنفش، اشعه فروسرخ، میدان الکترومغناطیسی، نمایشگرها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.