تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۴

استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) به عنوان یک باکتری نوظهور و زئونوز تهدیدی برای مزارع پرورشی ماهی در سرتاسر جهان و سلامت انسان محسوب می شود. هدف این مطالعه، ارزیابی اثر اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین بر روی رشد استرپتوکوکوس اینیایی بود. برای این منظور فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) با مقدار ۱۰۳ عدد استرپتوکوکوس اینیایی در هر گرم تلقیح گردید و اثر اسانس زیره سبز با غلظت های ۰، ۰.۰۰۵، ۰.۱۳۵ و ۰.۴۰۵ درصد و نیسین با غلظت های ۰، ۰.۲۵ و ۰.۷۵ میکروگرم بر میلی لیتر بر روی رشد این باکتری در دماهای ۴ و ۱۰ درجه سلسیوس طی مدت ۱۵ روز نگهداری بررسی شد. نتایج مطالعه نشان داد در نمونه های نگهداری شده در دمای ۴ درجه سلسیوس، رشد باکتری هنگام استفاده مجزای اسانس زیره یا نیسین تا روز نهم به تعویق می افتد. در حالی که حالت ترکیبی این دو ماده رشد باکتری را تا روز سوم به تأخیر می اندازد. در دمای ۱۰ درجه سلسیوس، نیسین تا روز سوم و اسانس زیره تا روز ششم و در ترکیب با هم تا روز ششم، توانستند مانع از رشد باکتری شوند. در دمای ۴ درجه سلسیوس بیشترین تاثیر سینرژیسم در تیمار ۰.۴۰۵ درصد اسانس زیره سبز با ۰.۷۵ میکروگرم در میلی لیتر نیسین مشاهده شد. در حالی که این تاثیر در دمای ۱۰ درجه سلسیوس، در تیمارهای ۰.۱۳۵ و ۰.۴۰۵ درصد اسانس زیره سبز و ۰.۷۵ میکروگرم در میلی لیتر نیسین دیده شد. در مقایسه با گروه شاهد، غلظت های نیسین و اسنس زیره سبز تفاوت معنی داری در مهار رشد باکتری داشتند (p<0.05). بنابراین می توان به این جمع بندی رسید که نیسین و اسانس زیره سبز به طور موثری رشد استرپتوکوکوس اینیایی را در فیله ماهی قزل آلا مهار می کنند.

کلید واژه: استرپتوکوکوس اینیایی، زیره سبز، نیسین، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.