مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (.Rhus coriaria L) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (.Rhus coriaria L) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (.Rhus coriaria L) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (.Rhus coriaria L) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (.Rhus coriaria L) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۰
این مطالعه به منظور بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) در غلظت های ۰.۵%، ۱%، ۲.۵% و ۵% بر عصاره گوشت پخته شده گوساله (مدل غذایی) و محیط آبگوشت تریپتوز سوی براث (مدل آزمایشگاهی) آلوده به اشریشیا کولای در دو دمای ۴ و ۱۵ درجه سلسیوس در زمان های صفر، ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۲۴ و ۴۸ ساعت به روش رقت لوله ای و همچنین بررسی اثر ضد باکتریایی این عصاره به روش انتشار چاهک و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی(MBC) عصاره سماق علیه این باکتری صورت گرفت. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که عصاره اتانولی سماق تاثیر قابل توجهی بر این باکتری در هر دو مدل غذایی و آزمایشگاهی دارد و رشد آن را در هر دو دما به صورت معنی داری مهار می کند (P<0.05). لازم به ذکر است که تاثیر این عصاره در مدل غذایی ضعیف تر از مدل آزمایشگاهی بود (P<0.05). نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان داد که عصاره اتانولی سماق دارای خاصیت ضد باکتریایی علیه باکتری اشریشیا کولای می باشد.
کلید واژه: سماق، اثرات ضد باکتری، اشریشیا کولای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.