بررسی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب توانبخشی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه و اهداف: شناخت نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و برآورده کردن این نیازها در تولید علم و ارتقای دانش تاثیر گذار است. هدف بررسی نیازهای اطلاعاتی جامعه مورد مطالعه در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۹۰می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی-مقطعی که ابزار گردآوری پرسشنامه خودساخته شامل ۵۶ سوال که پرسشهای آن توسط صاحبنظرانی در علوم کتابداری و آمار زیستی ارزیابی و اعتبار آن مورد تایید قرار گرفت پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ بیش از ۸۵% محاسبه شد، جامعه آماری شامل ۹۳ نفر و دادهها توسط نرم افزار۱۸ spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: یافته ها نشان داد که (۹۱.۶%) افراد جامعه، اینترنت را به عنوان انتخاب اول و در تامین نیاز اطلاعاتی (۵۰.۷%) رجوع به کتابخانه دانشکد را بر گزیده اند . دراستفاده ازسایتهای اینترنتی به عنوان یک منبع اطلاعاتی، (۸۶.۹%)از پاسخگویان، موتور جستجوی گوگل را به عنوان انتخاب اول و حدود ( ۱۳%) انتخابهای بعدی آنها بوده است، اولویت استفاده از منابع به ترتیب کتابهای چاپی (۷۳.۳%)، Science Direct (59.2%)، Pubmed (53.1%) بوده است، مهمترین مانع دسترسی به منابع علمی (۸۱.۳%) سرعت کم شبکه از نظر پاسخگویان بوده است. . نیاز به آموزش در بین جامعه آماری زن و مرد با مقدار (p=0.236) تفاوت معنی داری دیده نشد. بین اساتید و داشجویان تحصیلات تکمیلی از نظر مفید بودن کنفرانسها با مقدار (P=0.856) تفاوت معنی داری حاصل نشد.نتیجه گیری: پاسخگویان از اینترنت به عنوان منبع اصلی برای به دست آوردن اطلاعات استفاده میکنند. جامعه پژوهش مهمترین منابع مورد استفاده را به ترتیب منابع چاپی، جستجو در گوگل، سایتهای علمی Sciencedirect و pubmed به کار میگیرند. پاسخ دهندگان مشکل عمده را سرعت کم اینترنت در بدست آوری اطلاعات اظهار داشته اند.

کلید واژه: نیازهای اطلاعاتی، اعضای هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشکده علوم توانبخشی، دانشگاه علوم پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.