جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک های بومی اطراف تبریز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک های بومی اطراف تبریز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک های بومی اطراف تبریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک های بومی اطراف تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک های بومی اطراف تبریز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۰
استافیلوکوکوس آرئوس کواگولاز مثبت به عنوان سومین عامل مهم بیماری های با منشا مواد غذایی مطرح می باشد. این باکتری بر روی مواد غذایی پروتئینی و کربوهیدراتی رشد کرده و با تولید سم باعث ایجاد مسمومیت غذایی می شود. هدف از این مطالعه جداسازی، شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس آرئوس در گوشت و محتویات روده ای اردک های بومی مناطق اطراف تبریز می باشد. برای این منظور، به طور تصادفی ۳۵ قطعه اردک بومی از روستاهای اطراف تبریز خریداری و پس از کشتار مقدار ۵۰ گرم از گوشت ران و ۱۰ گرم از مدفوع نمونه برداری و مطابق با روش استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفتند. برای تایید جدایه های استافیلوکوکوس آرئوس از تکنیک PCR استفاده گردید. نتایج نشان داد که ۱۷.۱۴% نمونه های گوشت و محتویات روده ای آلوده به استافیلوکوکوس آرئوس بودند. میانگین بار آلودگی استافیلوکوکوس آرئوس در گوشت و مدفوع به ترتیب ۸۷ CFU و ۶۴ CFU به ازای هر گرم برآورد گردید. به نظر می رسد آلودگی گوشت با استافیلوکوکوس آرئوس می تواند از طریق دستکاری غیربهداشتی در حین کشتار و یا تماس لاشه ها با پوست و محتویات روده صورت گرفته باشد.
کلید واژه: استافیلوکوکوس آرئوس، اردک، گوشت، روده، PCR
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.