اثر تیمار حرارت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تیمار حرارت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تیمار حرارت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمار حرارت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تیمار حرارت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش اثر تیمار حرارتی آرد چوب در دما و زمان های مختلف حرارت دهی را به عنوان عامل اصلاح کننده خواص چندسازه های صنوبر/پلی پروپیلن بازیافتی مورد توجه قرار داد. برای اندازه گیری خواص فیزیکی آزمون های جذب آب، واکشیدگی ضخامت (ASTM-703) و برای اندازه گیری خواص مکانیکی آزمون های خمشی (ASTM-790)، کششی (ASTM-638) انجام شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که نمونه های تیمار شده در زمان ۶۰ دقیقه و دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد کمترین مقادیر را در آزمون های جذب آب و واکشیدگی ضخامت داشتند، اما در مورد نمونهزهای تیمار شده در زمان ۲۰ دقیقه و دماهای ۱۶۰ و ۱۸۰ درجه سانتی گراد مشاهده شد که نمونه های تیمار شده در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد، جذب آب کمتری نسبت به نمونه های تیمار شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد را داشتند. نتایج به دست آمده از آزمون های مکانیکی نشان داد که با افزایش زمان حرارت دهی مقاومت های مکانیکی کامپوزیت ها نیز افزایش داشت.

کلید واژه: تیمار حرارتی، چندسازه، پلی پروپیلن بازیافتی، جذب آب، واکشیدگی ضخامت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.