طراحی روشی نوین بر پایه پپتید های تراوا کننده غشاء جهت افزایش بازدهی انتقال DNA خارجی به باکتری اشرشیاکولی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی روشی نوین بر پایه پپتید های تراوا کننده غشاء جهت افزایش بازدهی انتقال DNA خارجی به باکتری اشرشیاکولی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی روشی نوین بر پایه پپتید های تراوا کننده غشاء جهت افزایش بازدهی انتقال DNA خارجی به باکتری اشرشیاکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی روشی نوین بر پایه پپتید های تراوا کننده غشاء جهت افزایش بازدهی انتقال DNA خارجی به باکتری اشرشیاکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی روشی نوین بر پایه پپتید های تراوا کننده غشاء جهت افزایش بازدهی انتقال DNA خارجی به باکتری اشرشیاکولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: انتقال DNA خارجی با بازدهی بالا به داخل باکتری از مهمترین مراحل در زیست فناوری میکروبی می باشد. برای این منظور چند روش مرسوم است که در بین آن ها روش کلسیم کلراید سرد از جمله مهمترین و ارزان ترین روش ها جهت انتقال DNA به درون سلول های باکتریایی گرم منفی مانند Escherichia coli می باشد. به طور معمول بازدهی انتقال DNA در این روش۱۰۷- ۱۰۵ کلونی برای یک میکروگرم از DNA خارجی می باشد. با توجه به اهمیت فرایند انتقال DNA، تلاش های بسیاری به منظور بهینه سازی روش های مرسوم همچون کلرید کلسیم صورت گرفته است. در این مطالعه نشان دادیم با استفاده از یک پپتید کاتیونیک تراوا کننده غشاء (CM11) و بر پایه روش استاندارد کلرید کلسیم، می توان DNA خارجی را با بازدهی بالاتری به درون باکتری E.coli انتقال داد.مواد و روش ها: سلول های باکتریایی توسط غلظت های متفاوت پپتید (۰.۵، ۱، ۲، ۳ و ۶ میکرو گرم در میلی لیتر) و به دو روش متفاوت و بر پایه مستعدسازی توسط کلرید کلسیم، تیمار شدند. سپس پلاسمیدهایpET-28a(+), pGEX4T-1 وpUC19 به عنوان مدل و به صورت جداگانه به درون باکتری مستعد شده منتقل گردیدند.یافته ها: نتایج نشان داد که بالاترین بازدهی انتقال پلاسمید برای باکتری های مستعد شده در حضور غلظت ۱ میکروگرم در میلی لیتر پپتید بدست می آید. در این غلظت افزایش انتقال برای پلاسمیدهایpET-28a(+), pGEX4T-1 وpUC19 به ترتیب ۴۴.، ۴.۷ و ۴ برابر نمونه کنترل بود.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که پپتید CM11 به عنوان یک پپتید تراوا کننده غشاء سلول می تواند باعث افزایش کارامدی انتقال DNA به درون باکتری E. coli با استفاده از مستعدسازی به روش شیمیایی کلرید کلسیم گردد.

کلید واژه: ترانسفورماسیون، پپتید CM11، پلاسمید، اشرشیا کولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.