بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس «اسکنبیل» (.Calligonum L) منطقه آران و بیدگل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس «اسکنبیل» (.Calligonum L) منطقه آران و بیدگل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس «اسکنبیل» (.Calligonum L) منطقه آران و بیدگل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس «اسکنبیل» (.Calligonum L) منطقه آران و بیدگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس «اسکنبیل» (.Calligonum L) منطقه آران و بیدگل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق ترکیب های شیمیایی اسانس دو گونه «اسکنبیل» (C. comosum L`Her.) و «اسکنبیل کرمانی» (C. bungei Boiss.) در منطقه آران و بیدگل مورد بررسی قرار گرفته است. این گونه ها انحصاری نواحی ماسه زارهای بیابانی بوده و در اراضی ماسه ای ریگ بلند بیابان های آران و بیدگل دارای رویشگاه های طبیعی می باشند. سرشاخه های گل دار گونه ها در بهار ۱۳۸۸ جمع آوری و در شرایط آزمایشگاه خشک و به روش تقطیر با آب (طرح کلونجر) اسانس گیری شدند. برای شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس از دستگاه های گاز کروماتوگرافی (GC)و گاز کروماتوگرافی متصل شده به طیف سنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. ۲۷ ترکیب در اسانس گیاه اسکنبیل (C. comosum)شناسائی شد که اجزای اصلی آن، شامل: سیس-۳-هگزیل بنزوات (۱۳.۷۳ درصد)، متیل جاسمونات (۱۲.۳۲ درصد)، ترانس، ترانس – آلفا – فارنسن (۸.۰۸ درصد)، فنیل- اتیل ایزوبوتانوات (۶.۶۹ درصد) و ۵-هیدروکسی-۲-دسینوئیک اسیدلاکتون (۵.۵۸ درصد) بودند. ۱۷ ترکیب شیمیائی در اسانس گیاه اسکنبیل کرمانی(C. bungei) شناسایی شد که اجزای عمده آن به ترتیب شامل: اتیل اکتادکانوات (۴۲.۳۱ درصد)، ترانس، ترانس – آلفا – فارنسن (۱۰.۱۹ درصد)، لیمونن (۹.۷۹ درصد)، پیپریتنون (۵.۳۴ درصد) و متیل جاسمونات (۵.۱۶ درصد) بودند. مقایسه ترکیب های ترپنی موجود در اسانس دو گونه مورد مطالعه نشان داد، درصد مونوترپن های دو گونه نسبت به سزکوئی ترپن ها بیشتر بود و بخش اعظم ترکیب های فرار اسانس دو گونه، متعلق به کتون ها، اسیدها، استرها و الکل ها بودند.
کلید واژه: آران و بیدگل، آلفا – فارنسن، اسانس، اسکنبیل کرمانی، اسکنبیل، علف هفت بند، متیل جاسمونات
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.