ارزیابی توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae درمقابل موریانه Isoptera : Termitidae) Microcerotermes diversus)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae درمقابل موریانه Isoptera : Termitidae) Microcerotermes diversus) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae درمقابل موریانه Isoptera : Termitidae) Microcerotermes diversus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae درمقابل موریانه Isoptera : Termitidae) Microcerotermes diversus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae درمقابل موریانه Isoptera : Termitidae) Microcerotermes diversus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه پزشکی

تعداد صفحات :۱۷

مخرب ترین موریانه در استان خوزستان گونه Microcerotermes diversus (Isoptera : Termitidae) می باشد. در این پژوهش توانایی کشندگی قارچ Metarhizium anisopliae، جدایه سراوان (DEMI 001) در مقابل موریانه M. diversus در ازمون زیست سنجی غیرانتخابی به دو روش آغشته سازی کاغذ صافی و غوطه ورسازی موریانه ها در سوسپانسیون اسپور قارچ و همچنین در آزمون زیست سنجی انتخابی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش ها نشان داد که غلظت و زمان کشندگی در روش اغشته سازی مقادیر بالاتری را در مقایسه با روش غوطه ورسازی دارند. کمترین میزان LC50 و LT50 مربوط به آزمون زیست سنجی غیرانتخابی به روش غوطه ورسازی بود که به ترتیب برابر با ۳.۱´۱۰۴ اسپور در میلی لیتر و ۱.۰۲ روز بودند. میزان تغذیه از کاغذ صافی تیمار شده و تیمار نشده در آزمون انتخابی به خوبی نشان داد که سوسپانسیون اسپور قارچ مورد نظر در غلظت های مورد استفاده در این تحقیق برای موریانه هدف دورکنندگی نداشت. در مجموع این پژوهش نشان داد که میزان کشندگی قارچ بیمارگر M. anisopliae در مقابل موریانه M. diversus با روش ارائه قارچ در جمعیت ارتباط دارد.

کلید واژه: زیست سنجی، قارچ بیمارگر حشرات، کنترل بیولوژیک، موریانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.