تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی اثر اسانس گیاهان دارویی و مقایسه تاثیر آنها با قارچ کش های شیمیایی و روش های معمول بر افزایش عمر پس از برداشت و کاهش فساد در میوه انبه رقم لانگرا، آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۱۴ تیمار و ۱۰ تکرار اجرا شد. تیمارها شامل شاهد (بدون تیمار)، غوطه وری در پوتریسین با غلظت ۱، ۳ و ۶ میلی مولار به مدت ۲ دقیقه، اسانس گیاهان دارویی میخک هندی و رزماری در غلظت ۵۰۰، ۷۵۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر و تیمار دمایی (آب گرم ۵۴ درجه) و غوطه وری در قارچ کش تیابندازول با غلظت ۰.۵ و ۰.۷۵ و ۱ میلی گرم در لیتر به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بود. پس از اعمال تیمارها میوه ها در سردخانه با دمای ۱۰ درجه و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد نگه داری شدند. ۳۰ روز پس از شروع انبارداری صفات درصد کاهش وزن، درصد کاهش سفتی میوه، درصد افزایش ویتامین ث، درصد کاهش اسید کل آب میوه، درصد افزایش مواد جامد محلول و درصد افزایش pH اندازه گیری شد. نتایج نشان داد خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا تحت تاثیر نوع تیمار قرار گرفته است. طبق نتایج به دست آمده کمترین درصد کاهش وزن در میخک هندی ۷۵۰ میلی گرم در لیتر مشاهده شد. کمترین میزان کاهش سفتی مربوط به رزماری ۵۰۰ میلی گرم در لیتر بود. بیشترین میزان افزایش مواد جامد محلول در تیمار آب گرم و کمترین آن مربوط به پوترسین ۶ میلی مولار بود. بیشترین میزان افزایش ویتامین ث در تیمار رزماری دیده شد.

کلید واژه: اسانس های میخک هندی و رزماری، عمر پس از برداشت، انبه، لانگرا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.