بررسی تغییرات ساختار رسوبی بستر ناشی از فعالیت های صیادی به روش صید ترال در منطقه صیادی بحرکان (خلیج فارس)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات ساختار رسوبی بستر ناشی از فعالیت های صیادی به روش صید ترال در منطقه صیادی بحرکان (خلیج فارس) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات ساختار رسوبی بستر ناشی از فعالیت های صیادی به روش صید ترال در منطقه صیادی بحرکان (خلیج فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات ساختار رسوبی بستر ناشی از فعالیت های صیادی به روش صید ترال در منطقه صیادی بحرکان (خلیج فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات ساختار رسوبی بستر ناشی از فعالیت های صیادی به روش صید ترال در منطقه صیادی بحرکان (خلیج فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۶

این مطالعه به منظور بررسی تغییرات خصوصیات بستر بر اثر ترال کشی در منطقه بحرکان انجام گردید. نمونه برداری از رسوبات طی دو نوبت به صورت قبل از شروع فعالیت شناورهای صیادی و دو هفته بعد از توقف ترال کشی شناورها در سال ۱۳۸۹ در منطقه صیادی بحرکان (شمال غربی خلیج فارس) انجام شد. به این منظور ۱۸ ایستگاه در دو عمق ۶ و ۱۰ متر تعیین گردید. نمونه های رسوب به وسیله گرب Veen Van با سطح مقطع ۰.۰۲۵ متر مربع جمع آوری شدند. مقدار درصد سیلت و رس در اعماق ۶ و ۱۰ متر به ترتیب ۹۲.۴۰ تا ۹۸.۴۰ و ۸۹.۸ تا ۹۸.۸۴ درصد نشان داد که در هر دو عمق بعد از ترال کشی افزایش معنی داری یافته است (P<0.05). همچنین مقدار درصد مواد آلی کل در اعماق ۶ و ۱۰ متر به ترتیب ۱۹.۷۵ تا ۲۸.۴۱ و ۱۹.۲۹ تا ۲۷.۹۵ درصد تخمین زده شد که در هر دو عمق بعد از ترال کشی افزایش معنی داری پیدا نمود (P<0.05). میزان کربن آلی در اعماق ۶ و ۱۰ متر به ترتیب ۴.۹۰ تا ۱۲.۱۸ و ۴.۷۰ تا ۱۲.۶۸ میلی گرم در لیتر ثبت شد که در هر دو عمق متناسب با مواد آلی بعد از ترال کشی افزایش معنی داری یافت(P<0.05). همچنین مقدار مواد آلی با کربن آلی و درصد سیلت و رس همبستگی مثبت و معنی داری داشت (P<0.05). نتایج نشان داد که شدت اثر ترال کشی بر روی خصوصیات بستر، بین هر دو عمق اختلاف چندانی نداشت.

کلید واژه: صید ترال، رسوب، دانه بندی، بحرکان، خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.