بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران
تعداد صفحات :۱۲
مطالعه حاضر به بررسی خواص آنتی اکسیدان پروتئین آبکافت ضایعات فیله کردن ماهی آزاد تولید شده با آنزیم تریپسین می پردازد. پروتئین آبکافت در دمای یکسان تحت دو متغیر متفاوت زمان آبکافت و مقدار آنزیم تولید شد. ترکیب تقریبی، میزان آبکافت، فعالیت حذف رادیکال آزاد DPPH، فعالیت کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت کاهندگی برای سه نوع پروتئین آبکافت تولیدی محاسبه شد. بیشترین میزان پروتئین ۸۹.۷۴±۰.۰ و کمترین میزان چربی، رطوبت و خاکستر پروتئین های آبکافت به ترتیب ۰.۶±۰.۰۱، ۵.۷±۰.۲ و ۳.۵±۰.۲ بود که با ضایعات ماهی آزاد اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). بیشترین مقدار آبکافت، فعالیت حذف رادیکال آزاد DPPH، کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت، کاهندگی پروتئین های تولیدی به ترتیب: ۸۱.۷۸±۰.۴۸، ۹۳.۹۹±۴.۵۶، ۱۲.۸±۰.۶ و ۰.۴۲±۰.۰۰ اندازه گیری شد. در نتیجه گیری میتوان گفت آبکافت آنزیمی ضایعات ماهی آزاد منجر به تولید پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی می گردد و می تواند بعد از تایید مطالعات کلینیکی بعنوان مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
کلید واژه: تریپسین، پروتئین آبکافت، ماهی آزاد، رادیکال آزاد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.