بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری

تعداد صفحات :۸

روغن کنجد به عنوان حلال بعضی داروها در بررسی های فیزیولوژیک و فارماکولوژیک به کار می رود. با توجه به این که این روغن دارای مقادیر زیادی اسید چرب غیر اشباع و همچنین لسیتین می باشد، می تواند برخی از عملکردهای فیزیولوژیک بدن را تحت اثر قرار دهد. در این تحقیق اثر رژیم غذائی حاوی روغن کنجد به مدت یک، دو و چهار هفته برآستانه درد حاد مورد بررسی قرار گرفته است.در این مطالعه از موش های صحرائی نر N-MRI با وزن ۲۰±۲۰۰ گرم استفاده شد. حیوانات به دو گروه تقسیم شدند: ۱) گروه کنترل که غذای معمولی دریافت کردند.۲ ) گروه آزمایش که شامل سه زیر گروه بود. در این زیرگروه ها موش ها بطور متناوب به ترتیب ۲۸، ۴۲ و ۵۶ روز با پلیت های حاوی روغن کنجد ۱۰% تغذیه گردیدند. در پایان هر دوره، تست hot plat و یا تست فرمالین انجام گردید. داده ها توسط ANOVA یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.مقایسه آماری نشان داد که رژیم حاوی روغن کنجد در ۲۸ روز با (P<0.002) و در ۴۲ روز با (P<0.03) و در ۵۶ روز با (P<0.005) آستانه درک درد را در مقایسه با رژیم معمولی، در تست hot plate، افزایش داده است. تست آماری LSD بصورت مقایسه Post hoc نشان داد که رژیم حاوی روغن کنجد در ۲۸روز با (P<0.0001) و در ۴۲ روز با (P<0.0003) و در ۵۶ روز با (P<0.0001) درفاز اول و همچنین این رژیم در ۴۲ روز با (P<0.03) و در ۵۶ روز با (P<0.0005) در فاز دوم توانست بی دردی ایجاد کند.نتایج نشان داد که رژیم غذایی حاوی روغن کنجد می تواند آستانه درک درد را در تست hot plat افزایش داده و در تست فرمالین ایجاد بی دردی کند. به نظر می رسد، وجود برخی مواد مثل لسیتین که پیش از استیل کولین می باشد و یا وجود برخی اسیدهای چرب غیراشباع مثل لینولئیک اسید (با تغییر سیالیت غشا یا دخالت در متابولیسم پروستاگلاندین ها و یا تاثیر بر سیستم گاباارژیک) موجب این امر باشند.

کلید واژه: روغن کنجد، اسید چرب غیراشباع، لسیتین، درد، تست hot plate، تست فرمالین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.