دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره وضعیت عوامل بهداشتی و انگیزشی موثر بر عملکرد و رضایتمندی آنها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره وضعیت عوامل بهداشتی و انگیزشی موثر بر عملکرد و رضایتمندی آنها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره وضعیت عوامل بهداشتی و انگیزشی موثر بر عملکرد و رضایتمندی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره وضعیت عوامل بهداشتی و انگیزشی موثر بر عملکرد و رضایتمندی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره وضعیت عوامل بهداشتی و انگیزشی موثر بر عملکرد و رضایتمندی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی صدرا

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: رفتار و فعالیت های انسان ناشی از انگیزه ها یا نیازهای وی است. شناخت عوامل انگیزشی و بهداشتی محیط کار می تواند در افزایش عملکرد، بهره وری و رضایت شغلی کارکنان کمک کننده باشد. این مطالعه با هدف تعیین وضعیت عوامل انگیزشی و بهداشتی موثر بر عملکرد و رضایت مندی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در سال ۱۳۹۰ انجام گرفت.مواد و روش: پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی، تحلیلی است که بر روی ۱۵۰ نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده بودند، انجام گرفت. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه استاندارد انگیزش شغلی هرزبرگ بود. داده ها با استفاده از آزمون های آماری مجذور کای، آنالیز واریانس و آزمون تی در نرم افزار SPSS18تحلیل گردید.یافته ها: ۶۴ درصد کارکنان وضعیت عوامل بهداشتی و ۶۳ درصد آنها وضعیت عوامل انگیزشی را در محیط کار خود مناسب ارزیابی کردند. از بین عوامل بهداشتی «ارتباط» (۳.۹۴±۰.۷۸) بیشترین و «حقوق و دستمزد» (۲.۷۱±۰.۵۴) کمترین امتیاز و بین عوامل انگیزشی نیز «ماهیت کار» (۳.۶۷±۰.۷۳) بیشترین و «موقعیت شغلی» (۲.۸۶±۰.۵۷) کمترین امتیاز را به خود اختصاص داد. اکثر کارکنان حقوق و دستمزد و شرایط محیط کار را از عوامل تاثیر گذار بر عملکرد و رضایت مندی خود قلمداد کردند. بین محل خدمت کارکنان و نیز وضعیت استخدامی آنها با برخی عوامل بهداشتی و انگیزشی رابطه معنادار وجود داشت (P<0.05).بحث و نتیجه گیری: توجه و برنامه ریزی از سوی مدیران و مسوولین جهت تامین ۴ عامل «حقوق و دستمزد»، «شرایط محیط کار»، «پیشرفت و توسعه شغلی» و «موقعیت شغلی» می تواند در میزان رضایت مندی کارکنان و بهبود عملکرد آنان مفید باشد.

کلید واژه: عوامل بهداشتی، عوامل انگیزشی، رضایت مندی، نظریه هرزبرگ، کارکنان دانشگاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.