عنوان فارسی: تعامل قبیله با عقیده در عصر بعثت (عنوان عربی: تعاطی الفکر القبلی مع العقیده فی عصر البعثه)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تعامل قبیله با عقیده در عصر بعثت (عنوان عربی: تعاطی الفکر القبلی مع العقیده فی عصر البعثه) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تعامل قبیله با عقیده در عصر بعثت (عنوان عربی: تعاطی الفکر القبلی مع العقیده فی عصر البعثه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تعامل قبیله با عقیده در عصر بعثت (عنوان عربی: تعاطی الفکر القبلی مع العقیده فی عصر البعثه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تعامل قبیله با عقیده در عصر بعثت (عنوان عربی: تعاطی الفکر القبلی مع العقیده فی عصر البعثه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کلام اسلامی

تعداد صفحات :۲۵

چکیده فارسی:فرهنگ دینی از فطرت انسانی برخاسته و بر بنیان «عقیده» به اصول و ارزش های وحیانی استوار می شود. هسته اصلی و عنصر کانونی در نظام اعتقادی دین، عقیده توحیدی یعنی «خدامحوری» می باشد. بر اساس همین مرکزیت اعتقادی است که منطق دین شکل گرفته، نهادها و سرمایه های اجتماعی در راستای شکوفاسازی فطرت و ساحت معنوی انسان و جامعه انسانی سازمان می یابد. اما فرهنگ قبیله، بر بنیان «خودمداری» و «خون گرایی» استوار است. منیت در متن این تفکر قرار داشته و همه چیز با معیار «من» سنجیده می شود. «من» در این منطق همان من طبیعی و جسمانی است. انعکاس منیت در عینیت اجتماعی، ساحت های گوناگون جامعه را با محوریت خون و نسب سامان دهی می نماید. در نوشتار حاضر سعی شده است تا چگونگی تعامل فرهنگ قبیله ای با فرهنگ اعتقادی دین در عصر بعثت نشان داده شود.

چکیده عربی:تعود جذور الفکر الدینی الی الفطره الانسانیه و یشاد بناء العقیده علی الاصول و القیم الوحیانیه. و یعتبر التوحید المحور و النواه التی یدور حولها النظام العقائدی الدینی، و الذی یعنی محوریه الله تعالی علی کافه الاصعده. إنطلاقا من هذا المحور و المرکز العقائدی – الذی یمثل منطق الدین – تشاد مجموعه من المؤسسات و التنظیمات الاجتماعیه التی تسعی لازهار الفطره و البعد الانسانی لدی البشریه. فی المقابل نجد الوعی القبائلی و الثقافه العشائریه یقومان علی محوریه الذات و الانتساب و وحده القبیله و العشیره و الدم. فالصوره الثقافیه و المنطق القبلی یقوم علی المنیه و الانا الطبیعیه و الجسمیه، وهذه المنیه و الانا تبرز فی عینیه الواقع الاجتماعی و الدوائر الاجتماعیه الاخری المنظمه علی محوریه الدم و النسب. و المقاله الحاضره محاوله لتسلیط الاضواء علی طریقه و کیفیه تعاطی الثقافه القبائلیه و تعاملها مع الفکر الدینی و الثقافه الاسلامیه العقائدیه فی عصر البعثه.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: بعثت، عقیده، فرهنگ اعتقادی، قبیله، فرهنگ قبیله ای، تعامل (کلیدواژه عربی: البعثه، العقیده، الفکر العقائدی، القبیله، الفکر القبلی، التعامل)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.