بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری

تعداد صفحات :۱۲

رشد روز افزون جمعیت و نیاز به تامین پروتئین مورد نیاز جوامع بشری زمینه توسعه سیستم های مختلف پرورش دام، طیور و آبزیان را فراهم نموده است. ماهی آزاد دریای خزر (Salamo trurra caspius) یک گونه بسیار مهم و همچنین بومی و مهاجر دریای خزر می باشد و از ارزش غذایی و اقتصادی ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق هدف شناسایی و جداسازی قارچ های بیماری زا از پوست ماهیان آزاد دریای خزر در مزرعه پرورش ماهی بخش خصوصی استان مازندران (سواد کوه، لفور- مزرعه غزل) بوده است. بدین منظور از پوست ۴ قطعه ماهی با میانگین وزنی ۱۳۰۰ گرم در فصل بهار ۱۳۹۰، نمونه برداری صورت گرفته و نمونه ها به همراه قارچ بر روی محیط سابرودکستروز آگار، گلوکز پیتون آگار و همچنین در محیط آب مقطر استریل به همراه دانه شاهدانه در دمای اتاق کشت داده شدند. در این مطالعه، ۱۵ کلنی ساپرولگنیا (۲۰.۸۳%)، ۱۲ آسپرژیلوس (۱۶.۶۶%)، ۹ پنی سیلیوم (۱۲.۵%)، ۷ آکرومونیوم (۹.۷۲%)، ۶ فوزاریوم (۸.۳۳%)، ۶ سپدونیوم (۸.۳۳%)، ۴ آلترناریا (۵.۵۵%)، ۳ رایزوپوس (۴.۱۶%)، ۱ کلادسپوریوم (۱.۳۸%)، ۳ هلمنتوسپوریوم (۴.۱۶%) و ۱ درکسلرا (۱.۳۸%) شناسایی شدند. اسپورهای قارچ های بیماری زا در همه جا پراکنده هستند و با توجه به محل های پرورش ماهی امکان ابتلا به انواع و اقسام بیماری ها وجود دارد. بنابراین با توجه به مشکلات موجود در جهت درمان ماهی، عدم دسترسی به پیشرفت های لازم خدمات درمانی ماهیان، کمیابی داروهای مورد نیاز و بالا بودن هزینه درمان، پرورش دهندگان می بایست نکات بهداشتی را در خصوص پرورش و رشد ماهی رعایت نمایند.

کلید واژه: آلودگی قارچی، Salmo trutta caspius، مزارع پرورش ماهی، مازندران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.