بررسی رفتار لرزه ای سازه های فولادی با استفاده از مهاربندهای ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار شکلی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار لرزه ای سازه های فولادی با استفاده از مهاربندهای ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار شکلی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار لرزه ای سازه های فولادی با استفاده از مهاربندهای ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار شکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار لرزه ای سازه های فولادی با استفاده از مهاربندهای ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار شکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار لرزه ای سازه های فولادی با استفاده از مهاربندهای ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار شکلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی عمران و محیط زیست (دانشکده فنی)

تعداد صفحات :۱۶

آلیاژهای حافظه دار شکلی کاربردهای متنوعی در مهندسی سازه دارند. استفاده از این مصالح به عنوان میراگر در مهاربندها نمونه ای از کاربردها می باشد. هر چند تحقیق در مورد استفاده از این آلیاژها به عنوان میراگر بیشتر شده است، اما این میراگرها به دلیل داشتن هزینه های ساخت بالا، خیلی جنبه اجرایی به خود نگرفته و بیشتر حالت تحقیقاتی دارند. در این مقاله سعی شده است تا مهاربندهایی ترکیبی از جنس فولاد و آلیاژهای حافظه دار ارائه گردند. به طوری که این مهاربندهای ترکیبی، هم از لحاظ اقتصادی قابل توجیه باشند و هم از لحاظ عملکرد لرزه ای، رفتار قابل قبولی را داشته باشند. به همین دلیل از شش مدل مهاربند ترکیبی استفاده شده است که در این مدل ها میزان مصرف طولی آلیاژ حافظه دار به ترتیب صفر، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ درصد می باشند. برای ارزیابی مدل ها از تحلیل دینامیکی غیر خطی استفاده شده است که تحت زلزله ال سنترو مقیاس شده با شتاب های حداکثر ۰.۶g و ۰.۹g قرار گرفته اند و در نرم افزار ANSYS v11 مدل سازی و تحلیل گردیده اند. نتایج مطالعات انجام شده مقادیر بهینه استفاده از درصد مهاربند ترکیبی را ارائه می دهد. به طوری که می توان با استفاده از طرح ارائه شده، سازه هایی با رفتار لرزه ای مناسب و با هزینه ساخت قابل توجیه طراحی و اجرا نمود.

کلید واژه: آلیاژهای حافظه دار شکلی، مهاربند ترکیبی، تحلیل دینامیکی غیرخطی، زلزله ال سنترو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.