مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶ :

مقاله آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۵۳ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه انحصاری با شیر مادر، شهرستان ساری، ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نگرش
مقاله مادران
مقاله شیر مادر
مقاله تغذیه انحصاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تغذیه با شیر مادر برای تمام شیرخواران، تغذیه ارجح به شمار می رود. علی رغم برنامه ریزی هایی که در سطح ملی برای این مورد پیگیری می شود برخی تجربیات حاکی از عملکرد نامطلوب مادران در سال های اخیر در زمینه تغذیه با شیر مادر می باشد. در این مطالعه آگاهی و نگرش مادران در مورد تغذیه با شیر مادر در شهرستان ساری در سال ۱۳۸۶ بررسی شد.
مواد و روش تحقیق: مطالعه از نوع توصیفی تحلیلی به صورت مقطعی و جامعه مورد مطالعه، مادران شیرده شهرستان ساری در طول سال ۱۳۸۶ (یکسال) بوده اند. روش نمونه گیری تصادفی ساده و سهمیه بندی شده بود. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای مشتمل بر سه بخش شامل اطلاعات دموگرافیک، سوالات مربوط به آگاهی و سوالات مربوط به در مورد تغذیه با شیر مادر بود. پس از جمع آوری اطلاعات، تحلیل از طریق نرم افزار SPSS 13 و به کمک آزمون های آماری مناسب انجام شد.
یافته ها: محدوده سنی ۴۱۰ نمونه بررسی شده
۲۵۹۲±۴۹۰ سال بود. اکثریت مادران (۳/۷۴ % ) در گروه اجتماعی اقتصادی بد قرار داشتند. بیش از ۵۰ درصد مادران بی سواد یا زیر دیپلم بودند. ۹/۵۲ درصد مادران مراقبت های دوران بارداری را از متخصص دریافت نموده بودند. از نظر میزان آگاهی مادران در مورد تغذیه با شیر مادر، ۷/۳۶ درصد دارای آگاهی خوب، ۲/۵۷ درصد دارای آگاهی متوسط و مابقی دارای آگاهی ضعیف بودند. در مورد نحوه نگرش مادران نیز ۱/۷ درصد دارای نگرش نسبتا منفی، ۶/۶۸ درصد دارای نگرش نسبتا مثبت و مابقی دارای نگرش کاملا مثبت بودند.
نتیجه گیری: میزان آگاهی و بینش مادران در مورد تغذیه با شیر مادر ناکافی (در حد متوسط) بود. این موضوع، توجه اساسی مجدد به آموزش مادران در برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر را طلب می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.