مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره الکلی کلاله و سافرانول گیاه زعفران بر روی رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا دابلینینسیس در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاندیدا آلبیکنس
مقاله کاندیدا دابلینینسیس
مقاله عصاره الکلی کلاله و سافرانول زعفران
مقاله اثرات ضد قارچی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گونه های کاندیدا قارچهای فرصت طلبی هستند که در بیماران با نقص ایمنی، بیماری های قارچی مهاجم را سبب می شوند. زعفران گیاهی بااثرات درمانی متعدد از قبیل فعالیت ضد قارچی مطرح است. دراین تحقیق اثرات ضد قارچی عصاره الکلی و سافرانول گیاه زعفران بر رشد کاندیدا آلبیکنس و دابلینینسیس ارزیابی شد.
مواد و روش تحقیق: عصاره الکلی و سافرانول زعفران با روش میکرودایلوشن بر روی کاندیدا آلبیکنس و دابلینینسیس اثر داده شد. بدین منظور غلظت های ۵۰۰ و ۲۵۰ و ۱۲۵ و; میلکروگرم در میلی لیتر از عصاره الکلی زعفران و غلظت های ۲۵ و ۱۲ و ۲۵/۶ میکروگرم در میلی لیتر از سافرانول تهیه و بر تعداد مشخصی از دو گونه کاندیدا اثر داده شد. تست حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MFC) درمحیط سابورو ارزیابی شد.
یافته ها: میزان حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره الکلی کلاله زعفران برای کاندیدا آلبیکنس ۲۵۰ میکروگرم در میلی لیتر و برای کاندیدا دابلینینسیس ۱۲۵ میکروگرم درمیلی لیتر بود و MFC برای کاندیدا آلبیکنس ۵۰۰ میکروگرم در میلی لیتر و برای کاندیدا دابلینینسیس ۱۲۵ میکروگرم در میلی لیتر است. هم چنین حداقل غلظت مهارکننده سافرانول زعفران برای کاندیدا آلبیکنس ۵/۱۲ میکروگرم در میلی لیتر و برای کاندیدا دابلینینسیس ۲۵/۶ میکروگرم در میلی لیتر بود.
نتیجه گیری: به نظر می رسد عصاره الکلی و سافرانول رشد دو گونه کاندیدا آلبیکنس و دابلینینسیس را مهار می کنند، اما سافرانول اثرات ضدقارچی قوی تری نسبت به عصاره زعفران داشته و کاندیدا دابلینینسیس نیز از کاندیدا آلبیکنس حساس تر است. بنابراین عصاره الکلی کلاله و سافرانول زعفران به عنوان مهار کننده های رشد کاندیدا در درمان عفونت های قارچی مطرحند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.