بررسی مقایسه ای هزینه های دو روش فلوریداسیون نمک و فلورایدتراپی در مطب دندانپزشکی با روش هزینه یابی به ازای فعالیت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای هزینه های دو روش فلوریداسیون نمک و فلورایدتراپی در مطب دندانپزشکی با روش هزینه یابی به ازای فعالیت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای هزینه های دو روش فلوریداسیون نمک و فلورایدتراپی در مطب دندانپزشکی با روش هزینه یابی به ازای فعالیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای هزینه های دو روش فلوریداسیون نمک و فلورایدتراپی در مطب دندانپزشکی با روش هزینه یابی به ازای فعالیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای هزینه های دو روش فلوریداسیون نمک و فلورایدتراپی در مطب دندانپزشکی با روش هزینه یابی به ازای فعالیت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: استفاده از فلوراید به عنوان یکی از موفق ترین برنامه های مداخله ای برای پیشگیری از پوسیدگی دندانی مطرح است. هدف از انجام این مطالعه، هزینه یابی دو خدمت پیشگیرانه فلورایدتراپی توسط ژل در مطب و فلوریداسیون نمک در جامعه برای جمعیت ایرانی بود.روش بررسی: دراین مطالعه، هزینه های مربوط به استفاده از ژل فلوراید در مطب، با استفاده از روش هزینه یابی مبتنی بر فعالیت طی سال ۱۳۹۰ از دو دیدگاه مورد بررسی قرار گرفت. از دیدگاه ارایه کننده خدمت، هزینه ها با درنظر گرفتن هزینه های مستقیم درمانی و هزینه های غیرمستقیم و از دیدگاه گیرنده خدمت، هزینه ها در سه بخش شامل هزینه های مستقیم درمانی، هزینه های مستقیم غیر درمانی و هزینه های غیرمستقیم لحاظ گردید. هزینه یابی فلوریداسیون نمک جهت مصرف عمومی بر اساس هزینه های پروسه فلوریده کردن نمک، شامل خریداری، نصب، کنترل، نگهداری و تعمیرات ماشین آلات و تجهیزات، هزینه های پرسنلی و هزینه مواد اولیه مورد استفاده، انجام گرفت.یافته ها: هزینه های مربوط به استفاده از ژل فلوراید در مطب از دیدگاه ارایه کننده خدمت مجموعا ۲۴۵۰۳۲ ریال برآورد گردید. همچنین مشخص شد که گرفتن خدمت فلورایدتراپی برای گیرنده خدمت ۲۳۹۶۰۰ ریال هزینه دربردارد. درمجموع هزینه های تخمینی جهت تولید نمک فلوریده مصرفی یک واحد جمعیتی ۱۰ میلیون نفری، ۳۵ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال و به عبارتی، ۳۵۹۴ ریال به ازای هر نفر محاسبه گردید.نتیجه گیری: هزینه سرانه استفاده از نمک فلوریده در سطح جامعه در مقایسه با روش استفاده از ژل فلوراید در مطب بسیار کمتر است و این روش می تواند به عنوان روشی مقرون به صرفه برای پیشگیری از پوسیدگی در کشور ایران استفاده گردد.

کلید واژه: هزینه، مطب، فلوریداسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.