مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶ :

مقاله میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۵۳ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکراتوکسین A
مقاله برنج
مقاله شیوع
مقاله تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: آلودگی برخی محصولات کشاورزی به مایکوتوکسین ها سلامت انسان و حیوان را با نگرانی جدی روبه رو کرده است. برنج، قوت غالب و یکی از منابع اصلی کربوهیدرات رژیم غذایی مردم ایران است. گزارش هایی مبنی بر آلودگی برنج به مایکوتوکسین هایی مانند آفلاتوکسین های ۱B، B۲، سیترینین، داکسی نیوالنول، فومونیسین B۱و B۲، فوزارنون X، نیوالنول، اکراتوکسین A، استریگماتوسیستین و زیرالنون وجود دارد. این تحقیق از نظر وجود سم اکراتوکسین (OTA)A روی ۱۰۰ نمونه برنج انجام شد که به طور تصادفی از تعدادی از فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران در سال۱۳۸۶جمع آوری شد.
مواد و روش ها: پس از استخراج OTA از نمونه های برنج با حلال استونیتریل آب، مرحله تخلیص سم بر پایه ستون ایمونوافینیتی (Immunoaffinity Column) انجام گرفت. شناسایی و تعیین میزان انواع سموم با استفاده از دستگاه HPLC و آشکارساز فلورسانس انجام شد. حدود قابل تشخیص و تعیین مقدار روش به ترتیب ۰۳/۰ و ۱/۰ میکروگرم به ازای هر کیلوگرم بود.
یافته ها : میزان شیوع
OTA شناسایی شده در کلیه نمونه های برنج داخلی و وارداتیLOD) )%۶۹ بود. ±SD میانگین و دامنه تغییرات OTA در کلیه نمونه های برنج داخلی و وارداتی به ترتیب به استثنای ۳ نمونه، ۷۲/۵±۳۷/۱ و ۷۹/۴۶– ۱۵/۰ میکروگرم به ازای هر کیلوگرم به دست آمد. میزان اکراتوکسین A در اکثر نمونه ها کمتر از حد مجاز تعیین شده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بود.
نتیجه گیری: با توجه به یافت شدن OTA در برخی از نمونه های برنج در مقادیر بالاتر از حد مجاز و از طرفی مصرف همزمان سایر مواد غذایی آلوده به این مایکوتوکسین، ممکن است دریافت این سم در حدود بالاتر از میزان مصرف روزانه قابل تحمل مشروطProvisional Tolerable Daily Intake) ) باشد که توسط کمیته مشترک تخصصی افزودنی مواد غذایی FAO/WHO تعیین شده است. به منظور کنترل آلودگی اقدامات پیشگیرانه از تولید سموم قارچی در مراحل قبل و بعد از برداشت (GAP, GHP, GSP, GMP, HACCP) به اشتراک گذاردن تجارب و اقدامات گروهی بخش های مرتبط تا حد زیاد الزامی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.