مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C :

مقاله اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱۵ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: اثر ویتامین A بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جوانه اندام حرکتی
مقاله ویتامین A
مقاله تکوین
مقاله غضروف زایی
مقاله Balb/C

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ویتامین A مولکول پیام ده مهمی برای تنظیم تمایز، تکثیر سلول ها و ریخت زایی محسوب می شود. در پژوهش حاضر اثرات این ویتامین بر تکوین جوانه اندام حرکتی جنین موش نژاد Balb/C بررسی شده است.
روش کار: در طی یک مطالعه تجربی ۱۰ موش ماده حامله به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. موش های گروه کنترل در شرایط طبیعی نگهداری شدند و به نمونه های گروه تجربی در روز ۱۰۵ حاملگی به میزان ۱۵۰۰۰ واحد بین المللی در کیلوگرم ویتامین A تزریق درون صفاقی شد. موش های تجربی و کنترل در روز ۱۵۵ حاملگی تشریح و جنین های آنها پس از انجام بررسی های ریخت شناسی برای انجام مطالعات بافت شناسی با میکروسکوپ نوری آماده سازی و به روش هماتوکسیلین – ائوزین هاریس رنگ آمیزی گردیدند.
نتایج: مقایسه میانگین های طول فرق سری – نشیمنگاهی، عرض اندام حرکتی جلویی، طول منطقه ۱ (انگشت و کف) و منطقه ۲ (مچ) اندام حرکتی جلویی و نیز طول کل اندام حرکتی عقبی جنین های تجربی نسبت به کنترل تفاوتی نشان نداد. لیکن متوسط وزن جنین ها و طول کل اندام حرکتی جلویی و نیز متوسط طول منطقه ۳ (بازو و ساعد) اندام حرکتی جلویی جنین های تجربی نسبت به کنترل بیشتر بود (p<0.001). هم چنین در مقایسه میانگین عرض اندام حرکتی عقبی جنین های تجربی نسبت به کنترل افزایش مشاهده شد (p<0.006)، اما تعداد و ابعاد سلول های غضروفی در چهار منطقه اندام حرکتی جلویی و عقبی در گروه تجربی نسبت به کنترل متفاوت نبود.
نتیجه گیری: غلظت ۱۵۰۰۰ واحد بین المللی در کیلوگرم ویتامین A بر وزن جنین ها و نیز تکوین اندام حرکتی جلویی موش کوچک آزمایشگاهی اثر افزایشی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.