مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر :

مقاله بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی مقاومت به استرس در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط های غربال گر
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله محیط های غربال گر
مقاله ساکارومایسس سرویزیه
مقاله استرس
مقاله ترهالوز
مقاله فشار اسمزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: برای دست یابی به سویه های میکروبی با صفات ویژه صنعتی دو روش عمده وجود دارد: جداسازی سویه مورد نظر از محیط یا القای جهش در سویه های صنعتی و جداسازی سویه ای با صفات مورد نظر. اما بررسی خصوصیات مطلوب مورد نظر در همه سویه های جداسازی شده، بسیار پرهزینه و زمان بر است. هدف از این تحقیق، بررسی میزان مقاومت به عوامل استرس زا در سویه های ساکارومایسس سرویزیه و بررسی ارتباط آن با ویژگی های مطلوب صنعتی، مانند مقاومت به فشار اسمزی و تولید بالاتر میزان درون سلولی ترهالوز در جهت طراحی محیط های غربال گر به منظور هدفمند کردن جداسازی سلول هایی با ویژگی های ذکر شده از یک جمعیت میکروبی است.
مواد و روش ها: میزان مقاومت سویه های مختلف ساکارومایسس سرویزیه با روش تعیین درصد بقای سلولی در مواجه با استرس های ناشی از %۴۰ Sorbitol , ۳M NaCI ، شوک سرما در دمای -۲۰°C و شوک حرارتی ۵۲°C تعیین شد. میزان تجمع درون سلولی ترهالوز با معرف آنترون اندازه گیری شد و ارتباط این عوامل با استفاده از آنالیز داده های آماری بررسی شد.
یافته ها : همبستگی شدیدی بین میزان مقاومت به شوک حاصل از NaCl و شوک حاصل از سوربیتول در میان سویه های ساکارومایسس سرویزیه مشاهده شد. این ارتباط در سطح ۹۹% معنی دار بود (p<0/01) همچنین، ارتباط میزان تجمع درون سلولی ترهالوز با قدرت بقای سلولی در هنگام بروز استرس شوک حرارتی در سطح ۹۹% معنی داری قرار داشت.
نتیجه گیری: با توجه به ناکارآمد بودن عوامل قندی در جداسازی سویه های مقاوم به فشار اسمزی، با استفاده از NaCl به عنوان عامل غربال گر می توان سویه های مقاوم تر به فشار اسمزی را از میان یک سوسپانسیون سلولی به طور هدفمند جداسازی کرد، همچنین، عامل غربال گر شوک حرارتی برای جداسازی هدفمند سویه هایی که میزان تجمع ترهالوز درون سلولی بالاتری دارند، بسیار کارآمد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.