مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ :
مقاله اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۹ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توام با ویتامین E و “روی” توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مکمل یاری
مقاله کنترل گلیسمی
مقاله زنان یائسه
مقاله دیابت نوع ۲
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: پیامدهای حاصل از دیابت نوع ۲ در بیماری زایی آترواسکلروز و عوارض آن نقش مهمی دارند. میزان ویتامین های E و C پلاسما در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمتر است. کاهش غلظت این ویتامین ها در جریان خون ممکن است خطر استرس اکسیداتیو را افزایش دهد. در این تحقیق، اثرات مکمل یاری اسیدهای چرب غیر اشباع امگا-۳ همراه با ویتامین E و ویتامین C همراه با “روی” بر کنترل گلیسمی دو گروه زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ و مقایسه با گروه شاهد بررسی شد.
مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینیِ کنترل شده دو سوکور ۷۵ زن یائسه دیابتی از بین مراجعان به انجمن دیابت ایران در مطالعه شرکت کردند. بیماران به طور تصادفی در یکی از ۳ گروه درمانی تقسیم شدند: ۱- مکمل یاری حاوی ۸/۱ گرم اسیدهای چرب طولانی زنجیر امگا-۳ همراه با ۴۰۰ میلی گرم ویتامین E ،۲ – پنج میلی گرم “روی” همراه ۳۰۰ میلی گرم ویتامین C و ۳- دارونما به مدت ۱۲ هفته. برای مقایسه سه گروه در ابتدا و پایان مطالعه و میزان تغییرات در سه گروه از آنالیز واریانس و به منظور تعدیل متغیرهای دیگر از آنالیز واریانس اندازه های تکراری استفاده شد.
یافته ها : در ابتدای مطالعه، تفاوت معنی داری بین مقادیر مربوط به شاخص های گلیسمی در بین سه گروه دیده نشد. درحالی که تغییرات میزان HOMA-IR در گروه یک به طور معنی داری بیش از گروه دو و گروه شاهد بود (به ترتیب ۶/۰±۹/۰- درمقابل ۵/۰±۹/۰ و ۴/۰±۴/۰)( P=0/012).تغییرات غلظت انسولین ناشتا (به ترتیب ۳/۱±۶/۱- درمقابل ۸/۰±۶/۰ و ۷/۰±۶/۱ میلی واحد در لیتر) (.(P=0/038در پایان مطالعه در مقایسه با ابتدای مطالعه در گروه یک بیشتر در حالی که در دو گروه دیگر کمتر بود. تغییر میانگین قند پلاسمای ناشتا پس از مصرف مکمل در گروه ۱ کاهش و در گروه ۲ افزایش داشت (به ترتیب ۱/۱۴±۱/۱۱- درمقابل ۹/۱۰±۹/۲۷ میلی گرم در دسی لیتر) (p=0.039).
نتیجه گیری: کاهش توامان HOMA-IR و انسولین پلاسما به عنوان مهم ترین اجزای عوامل خطرساز بیماری های قلبی و عروقی در گروه ۱ که مکمل حاوی ۸/۱ گرم اسیدهای چرب طولانی زنجیر امگا-۳ همراه با ۴۰۰ میلی گرم ویتامین E را روزانه دریافت کردند، قابل توجه است. تاثیری پذیری شاخص ها در طول مداخله ممکن است، تحت تاثیر طول مدت ابتلا به دیابت باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.