اثر اسانس مرزه همراه با جیره حاوی جو یا ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس مرزه همراه با جیره حاوی جو یا ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس مرزه همراه با جیره حاوی جو یا ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس مرزه همراه با جیره حاوی جو یا ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس مرزه همراه با جیره حاوی جو یا ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسانس مرزه و نوع غله بر عملکرد، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه و برخی فرآسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی انجام گرفت. تعداد ۳۶ راس بزغاله ماده با میانگین وزن ۱۸±۲.۲۶ کیلوگرم در یک آزمایش فاکتوریل ۳×۲ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به مدت ۱۱ هفته مورد استفاده گرفت. جیره های آزمایشی حاصل ترکیب سه سطح اسانس مرزه (صفر، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در روز) و دو نوع غله ذرت و جو بود. بزغاله ها در قفس های انفرادی نگهداری شده و به طور آزاد به آب و غذا دسترسی داشتند. نتایج نشان داد که سطوح مختلف اسانس مرزه و نوع دانه غلات تاثیر معنی داری بر افزایش وزن، مصرف ماده خشک و ضریب تبدیل خوراک نداشت. اما نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه تحت تاثیر سطوح مختلف اسانس قرار گرفت (P<0.05)، به طوری که پایین ترین غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در بزغاله های تغذیه شده با سطح ۲۰۰ میلی گرم اسانس مرزه مشاهده شد. pH مایع شکمبه به طور معنی داری با مصرف جیره های بر پایه دانه جو کاهش یافت (P<0.05). غلظت پلاسمایی کلسترول، تری گلیسرید، VLDL، LDL، HDL، اسیدهای چرب آزاد خون، بتا هیدروکسی بوتیریک اسید و کراتینین تحت تاثیر هیچ کدام از فاکتورهای آزمایش قرار نگرفت (P>0.05). نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از اسانس مرزه ممکن است سبب تغییر در متابولیسم نیتروژن و کاهش تجزیه پروتیئن ها در شکمبه گردد، در حالی که غلظت فراسنجه های خونی تحت تاثیر فاکتور های آزمایش قرار نگرفت.

کلید واژه: اسانس مرزه، جو، ذرت، عملکرد، نیتروژن آمونیاکی، فراسنجه های خونی، بزغاله های بومی آذربایجان غربی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.