مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد :

مقاله ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله جنگل ایران از صفحه ۳۳۳ تا ۳۴۳ منتشر شده است.
نام: ارزیابی رویش ارتفاعی و قطری ۱۵ کلن صنوبر بومی و غیر بومی در یک فصل رشد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلن های جدید صنوبر
مقاله رویش قطری
مقاله رویش ارتفاعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
صنوبرها با تولید بیش از دو میلیون متر مکعب چوب در سال، نقش ارزنده ای در تامین منابع سلولزی و کاهش فشار بر جنگل های طبیعی ایفا می کنند. در این تحقیق به منظور تعیین خصوصیات رویشی کلن های جدید صنوبر در مقایسه با کلن های قدیمی و بررسی روند رویش ارتفاعی و قطری در یک فصل رشد، قلمه ها در قالب یک طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مرکز تحقیقات البرز کرج کاشته شدند. ارتفاع و قطر یقه همه نهال ها به ترتیب در فواصل ۱۰ و ۳۰ روزه در طول فصل رشد در سال اول اندازه گیری و مقادیر رویش نیز محاسبه شد. تجزیه واریانس برای تعیین وجود اختلاف معنی دار بین مولفه ها انجام گرفت. بر اساس نتایج حاصل از نظر رویش ارتفاعی بین کلن ها، زمان ها و اثر متقابل کلن در زمان در دوره های ده روزه اختلاف معنی دار در سطح یک درصد وجود دارد. آزمون دانکن دوره ده روزه منتهی به ۱۰ تیر ماه را با ۱۹ سانتی متر رویش ارتفاعی در بالاترین و دوره های ده روزه مهر را در پایین ترین رتبه قرار داد. کلن های Populus deltoides 63.8 و P. deltoides 69.55 به ترتیب با ۱۳ و ۱۱۵ سانتی متر رشد ارتفاعی در یک دوره ده روزه مقام اول و دوم را داشتند، ولی در پایان دوره رشد، کلن P. x alborz1 با بیش از ۲ متر ارتفاع مناسب ترین وضعیت را داشت. از نظر رویش قطری در دوره های زمانی، ماه تیر با میانگین ۳۵ میلی متر بهترین زمان بود و بعد از آن به ترتیب ماه های مرداد و شهریور با ۲ و ۰۷۵ میلی متر، قرار گرفتند. همانند رویش ارتفاعی، کلن های Populus deltoides 63.8 با حدود ۳ میلی متر در هر ماه مقام اول و بعد از آن کلن P. deltoides Marquette با ۲۵ میلی متر مقام بعدی و کلن P. x Canadensis robusta با کمتر از ۰۸ میلی متر در پایین ترین رتبه قرار گرفت. از نظر قطر نهایی نیز همین وضعیت حاکم بود. به عنوان نتیجه گیری کلی، در تیرماه بیشترین رویش ارتفاعی و قطری کلن ها مشاهده شد که اهمیت آماده سازی زمینه های رشد (آبیاری و وجین علف های هرز) را در این مقطع زمانی برای دستیابی به رشد بیشتر نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.