بررسی عوامل محیطی موثر بر پراکنش گونه های مرتعی در مراتع کوهستانی البرز مرکزی (مطالعه موردی: پلور-مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل محیطی موثر بر پراکنش گونه های مرتعی در مراتع کوهستانی البرز مرکزی (مطالعه موردی: پلور-مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل محیطی موثر بر پراکنش گونه های مرتعی در مراتع کوهستانی البرز مرکزی (مطالعه موردی: پلور-مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل محیطی موثر بر پراکنش گونه های مرتعی در مراتع کوهستانی البرز مرکزی (مطالعه موردی: پلور-مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل محیطی موثر بر پراکنش گونه های مرتعی در مراتع کوهستانی البرز مرکزی (مطالعه موردی: پلور-مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

مراتع کوهستانی، بهترین زیستگاه های طبیعی، تنوع زیستی و حفاظت آب و خاک را فراهم می آورند، بنابراین شناخت و آگاهی از تاثیر متقابل بین عوامل زنده و غیر زنده اکولوژیک و ارتباط آنها به منظور مدیریت پایدار این اکوسیستم ها امری ضروری است. هدف از این تحقیق بررسی روابط پوشش گیاهی با عوامل محیطی و تعیین مهمترین عوامل موثر در پراکنش پوشش گیاهی است. بدین منظور بعد از بازدید مقدماتی و انتخاب منطقه مورد مطالعه، ۲۰ واحد کاری از تلفیق نقشه های شیب، جهت شیب، ارتفاع و زمین شناسی، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی تعیین گردید. سپس در هر واحد، نمونه برداری از پوشش گیاهی به روش سیستماتیک-تصادفی و از طریق پلات گذاری در امتداد ۳ ترانسکت ۱۰۰ متری انجام شد. در طول هر ترانسکت، ۱۰ پلات با ابعاد یک متر مربع و به فاصله ۱۰ متر از هم قرار داده شد. همچنین در ابتدا و انتها و وسط هر ترانسکت از عمق ۳۰-۰ سانتی متری نمونه خاک برداشت شد. خصوصیات خاک از قبیل ازت، فسفر، ماده آلی، اسیدیته، شوری و بافت خاک اندازه گیری گردید. تجزیه و تحلیل داده های جامعه شناسی گیاهی به دو روش تجزیه و تحلیل ارتباط های عاملی (AFC) و طبقه بندی سلسله مراتب بالارونده (CAH) انجام گرفت. بر این اساس ۵ گروه اکولوژیک در منطقه مورد مطالعه شناسایی شد. سپس به منظور بررسی رابطه بین متغیرهای محیطی (فاکتورهای خاک و توپوگرافی) و گونه های غالب پوشش گیاهی، از آنالیز چند متغیره، استفاده شد. نتایج نشان داد که مهم ترین خصوصیات خاکی موثر در پراکنش و استقرار گونه های غالب، ازت، فسفر و بافت خاک و از بین عوامل توپوگرافی شیب و ارتفاع از سطح دریا تاثیر بسزایی دارد.

کلید واژه: آنالیز چندمتغیره، آنافیتو، پراکنش، عوامل محیطی، مراتع کوهستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.