مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ :

مقاله بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۵۳۵ تا ۵۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2، سیستم دوپامینرژیک در بروز رفتار ترس در رت نر بالغ
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترس
مقاله دوپامینرژیک
مقاله سولپیراید
مقاله بروموکریپتین
مقاله تزریق درون بطنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از مهمترین نوروترانسمیترها در رفتار ترس دوپامین می باشد. مسیر دوپامینرژیک مزولیمبیک دارای نقش اساسی در رفتارهای هیجانی بوده و در بیماری پارکینسون دخیل می باشد. هدف از این تحقیق نقش سیستم دوپامینرژیک در ایجاد ترسمی باشد.
روش بررسی: در این پژوهش اثر تزریق درون بطنی مغز، آگونیست و آنتاگونیست گیرنده D2 سیستم دوپامینرژیک بر بروز رفتار ترس در رت نر بررسی شد. در این تحقیق از هارمالین خالص به عنوان یک داوری هالوسینوژنیک که باعث حالت توهم و ترس در حیوان می گردد به عنوان گروه کنترل مثبت و از سالین به عنوان گروه شاهد جهت بررسی مقایسه ای با گروه های تحت تیمار با بروموکریپتین و سولپیراید استفاده شد. دستگاه Elevated plus-maze برای تست رفتاری استفاده شد. جهت تیمار گروه های تجربی دوزهای مختلف بروموکریپتین و سولپیراید درنظر گرفته شده است.
یافته ها: نتایج حاصل از تزریق درون بطنی مقادیر ml/Rat (20 و ۵) سولپیراید در رت ها، اختلاف معنی داری را در بروز رفتار ترس، با p<0.05 نشان ندادند. در حالی که تزریق مقادیر ml/Rat (10 و ۱۵) اخلاف معنی داری را با p<0.05 نشان ندادند. نتایج حاصل از تزریق درون بطنی مقدار ml/Rat (95 و ۶۵) بروموکریپتین در رت ها، اختلاف معنی داری را در بروز رفتار ترس، با p<0.05 نشان دادند. در حالی که تزریق ml/Rat (80 و ۷۰) اختلاف معنی داری را با p<0.05 نسبت به گروه شاهد نشان نداد.
نتیجه گیری: تاثیر احتمالی سیستم دوپامینرژیک در فرآیند ترس، به خصوص گیرنده های D2 که باعث تقویت ترس شده که در این رابطه عملکرد مشابه آگونیست و آنتاگونیست این گیرنده در مهار یا بروز فرآیند رفتار ترس قابل توجه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.